Cauți un frigider cu congelator sau un frigider mic? Află ce dimensiune a frigiderului ai nevoie

Atunci când ai multe guri de hrănit sau doar câțiva membri ai familiei foarte înfometați, a nu avea suficient spațiu de depozitare în frigider este un inconvenient major. 

image

Pentru referință, fiecare adult are nevoie de aproximativ 4 până la 6 metri cubi de spațiu în frigider. Acestea fiind spuse, experții din industrie pot să evalueze că o familie tipică de patru persoane are nevoie de cel puțin 20 de metri cubi de capacitate pentru a găzdui o cantitate sănătoasă de alimente. 

Acești factori și mai mulți sunt ceea ce trebuie să iei în considerare înainte de a alege dimensiunea frigiderului.

Descoperă în continuare ce dimensiune a frigiderului ai nevoie, înainte de a face o achiziție.

Pentru a determina capacitatea de depozitare ideală pentru noul tău frigider, evaluarea dimensiunii familiei tale este un început excelent.

Deoarece durata de viață a unui frigider este de aproximativ 12 ani, este, de asemenea, important să privești în viitor. De exemplu ai putea să te întrebi, în principal, dacă familia ta se va crește în curând? 

În plus, trebuie să te gândești serios dacă ești unul dintre acei oameni la care vin prietenii mai des și care găzduiește des cină?. Răspunsurile la aceste întrebări te pot conduce către un frigider cu spațiu suplimentar de depozitare.

Acum că ai făcut măcar o mică previziune a necesităților, poți să vezi dacă pentru nevoile tale este necesar un frigider care va găzdui alimente pentru una până la două persoane. Frigiderele de pe altex.ro cu congelator superior și frigiderele cu congelatorul inferior presupun un compartiment de frigider mai mare cu un congelator mai mic, ceea ce îl face frigiderul perfect pentru familii de 1 până la 2 persoane. 

Aceste tipuri de frigidere rămân populare nu numai pentru configurațiile lor, ci și datorită accesibilității lor.

Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că frigiderele cu congelator sus sau jos nu oferă la fel de mult spațiu de depozitare precum frigiderele cu uși franceze sau alăturate, motiv pentru care sunt recomandate mai ales familiilor mai mici sau gospodăriilor cu unul singur om.

Dacă ai nevoie de spațiu de depozitare pentru trei sau patru persoane, acele frigidere cu congelatorul superior, congelatorul inferior, frigiderele cu uşă franceză şi alăturate sunt toate opţiuni viabile pentru gospodăria ta. 

Totuși, dacă ai o familie de patru persoane, ai putea să explorezi frigiderele cu uși franceze și frigiderele “side-by-side” (adică alăturate, din traducere liberă din engleză), deoarece aceste modele încep de la o capacitate medie.

Mai departe, dacă familia ta are mai multe de cinci membri sau dacă te gândești că poate numărul va crește, frigiderele cu uși franceze și frigiderele alăturate oferă cea mai mare capacitate de depozitare dintre toate tipurile de frigidere de pe piață.

Frigiderele alăturate, în special, sunt o opțiune excelentă pentru familiile care cumpără alimente la vrac. Cu un congelator care ocupă aproximativ jumătate din spațiul aparatului, vei putea aștepta ca frigiderele alăturate să țină mai multe dintre alimentele congelate preferate, inclusiv carne, mâncăruri gata de gătit, înghețată și alte alimente.

Bineînțeles, împreună cu luarea în considerare a capacității frigiderului, este important să iei în considerare dimensiunile frigiderului, deoarece acestea se referă la spațiul pe care îl ai disponibil în bucătărie.

Sursa Foto: Pexels.com



Recente

Ce provoaca manacarimi ale pielii  Sursa foto shutterstock 1169648437 jpg
Placinta cu spanac si branza  Sursa foto shutterstock 1074532910 jpg
pisică albă  foto   Shutterstock jpg
Briose cu mere  sursa foto shutterstock 1468526849 jpg
bicicleta, sala de fitness jpg
polipii pe colon jpg
Laptele cu mirodenii regleaza glicemia si digestia  Sursa foto shutterstock 1843827337 jpg
pesticide jpg
Piept de pui cu spanac  Sursa foto shutterstock 1880367337 jpg
Dexcom ONE Romania jpg
clickpentgrufemei ro jpg
Prajitura poloneza  Sursa foto shutterstock 1935242111 jpg
clickpentrufemei ro jpg
femeie în casă  foto   Shutterstock jpg
Deshidratare jpg
femeie ca o regină foto   Shutterstock jpg
mască de față  foto   Shutterstock jpg
Ginkgo biloba  Sursa foto shutterstock 1767278624 jpg
Fibrom uterin jpg
Mira jpg