Ceara auto, întrebuinţări în toată casa de care nu ştiai

1 79571 original jpg jpeg

Concepută pentru a umple zgârieturile şi pentru a oferi suprafeţelor neporoase cum ar fi sticla şi metalul o strălucire frumoasă, ceara auto protejează de murdărie şi pete. Un produs atât de versatil nu ar trebui să fie utilizat dor pentru masină! CasoTeca îţi spune despre ceara auto, întrebuinţări în toată casa de care nu ştiai. 

O găseşti în magazine şi costă 20 de lei cutia. Ceara folosită pentru lustruirea suprafeţelor maşinii poate fi folosită chiar şi în casă. Iată câteva trucuri care îţi vor face viaţa mai uşoară.

Luptă împotriva prafului şi zăpezii 

Dacă lustruieşti suprafaţa făraşului cu ceara auto, atunci praful nu va mai rămâne prins şi va cădea uşor în coşul de gunoi. De asemenea, curăţă jaluzele interioare din plastic şi aplică un strat subţire de ceară auto. Astfel, praful şi mizeria nu se vor mai prinde de suprafaţă. Poţi aplica ceară auto chiar şi pe ventilator.

Iar dacă îndepărtatul zăpezii s-a transformat într-o corvoadă, aplică ceară auto pe lopată. Astfel, zăpada nu se va mai prinde de lopată şi vei avea mai mult spor.

Fără oglinzi aburite

Poţi evita ca oglinda din baie să se aburească după duş dacă aplici puţină ceară auto, laşi să se usuce, iar apoi ştergi cu o cârpă moale şi uscată. Şi dacă tot suntem în baie, curăţă pereţii cabinei de dus cu detergentul pe care îl foloseai în mod normal, iar la final aplică un strat de ceară. Vei preveni astfel apariţia mucegaiului şi nu va trebui să repeţi acţiunea decât peste un an.

Descoperă alte întrebuinţări ingenioase pentru ceara auto pe casoteca.ro.