Cum arată casa pe roţi în care pot dormi 10 persoane

1 75981 original jpg jpeg

O casă pe roţi te poate scăpa de problema cazării atunci când vine vorba de cazarea pentru vacanţă. Iar dacă multe dintre casele pe roţi sunt mici, iată o rulotă în care poţi să-ţi cazezi prietenii şi familia. CasoTeca îţi prezintă cum arată casa pe roţi în care pot dormi 10 persoane.

O casă pe roţi este folositoare atunci când mergem în vacanţă. Nu mai trebuie să căutăm hoteluri, ci locuri de parcare. În plus, un tur de ţară cu acest tip de casă este mult mai plăcut alături de cei dragi, mai ales că are o capacitate de cazare de zece persoane.

Cum arată casa pe roţi în care pot dormi 10 persoane

Această casă mică pe roţi are un interior surprinzător de spaţios, în care pot dormi până la zece persoane. Noul Escape Traveler XL Limited vine cu două dormitoare şi o suprafaţă de 32 de metri pătraţi. Suprafaţa a fost inteligent proiectată. În plus, funcţionează pe panouri solare, are acumulatoare de baterii şi toalete cu compost,

Modelul este produse de compania american Escape Traveler şi are un design simplu, care oferă o mulţime de facilităţi. Preţul este de 78.500 de dolari.

Rulota dispune de ferestre mari şi accesorii suplimentare, cum ar fi o canapea extensibilă. Mai există şi un televizor şi un player Blu-ray. Chicineta include un aragaz şi o chiuvetă, iar baia are o cadă şi un duş, o toaletă şi un dulap.Recente