Cum arată cea mai frumoasă casă decorată de Crăciun

1 78647 original jpg png

Toată lumea iubeşte Crăciunul, însă sunt oameni care se mută şi îşi schimbă complet viaţa datorită acestei sărbători. Este cazul unei familii din Statele Unite ale Americii, care a renunţat la apartamentul de oraş pentru o casă veche, în câmp. Aici, în fiecare an, spiritul Crăciunului este un sentiment unic. CasoTeca îţi prezintă cum arată cea mai frumoasă casă decorată de Crăciun.

Unii oameni se mută la fermă pentru a creşte găini sau legume. Dar lui Abby Hoppen îi place să spună că s-a mutat pentru Crăciun. Colecţionară de felul ei, femeia are o slăbiciune pentru articolele de decor pentru Crăciun. Iar casa în care stătea, nu îi permitea să se bucure pe deplin de obiectele pe care le-a colecţionat de-a lungul anilor. Aşa că, în 2013, femeia şi-a convins soţul să se mute la ţară şi să cumpere o casă construită în 1909, în apropiere de orăşelul Allegan, din Michigan, a cărui populaţie este de aproape 5.000 de persoane.

Cum arată cea mai frumoasă casă decorată de Crăciun

După ce lucrările de renovare au fost finalizate, Odată ce renovările au fost finalizate, camera de zi a devenit inima casei. Aici şi-a găsit loc şi colecţia ei de obiecte vintage de Crăciun. Iar când sărbătoarea se apropie, fiecare colţ al casei este decorat corespunzător. Mai jos, un Ford Bronco din 1977, de culoare mentei, adaugă un plus de farmec locului.