Idei de amenajare pentru baie

1 78525 original jpg jpeg

Amenajarea băii poate fi o sarcină dificilă. Cu toate aceste, cu puţină inspiraţie şi creativitate poţi face din baie un loc extrem de frumos, confortabil şi organizat. Dacă vrei să îţi renovezi baia înainte de Sărbători, iată câteva idei de amenajare care te vor ajuta foarte mult!

Pereţii sunt prioritari

Dacă vrei să dai impresia de mai mult spaţiu în baie, este recomandat să vopseşti pereţii în culori deschise, care sunt plăcute vederii, cum sunt alb, bleu, verde sau crem deschis.  Aceste nuanţe nu numai că sunt foarte uşor de combinat, ci ele dau eleganţă băii.

Economiseşte spaţiul

Este foarte important să ţii cont de spaţiul pe care-l ai. Din acest motiv, este recomandat să pui o etajeră sub chiuvetă. Această piesă de mobilier va ajuta la obţinerea senzaţiei de mai mult spaţiu, maximizând capacitatea de depozitare, de decorare a băii.

Iluminatul este un factor important

Lumina din cameră este foarte importantă, mai ales când vine vorba de baie. Aşadar, prin alegerea luminii corecte, tu poţi obţine un loc cu mai multă prospeţime, plin de viaţă şi plăcut vederii. Recomandate pentru baie sunt becurile cu lumină albă, renunţând la cele colorate sau cele care interferează cu armonia amenajării locului.

Oglinda

Oglinda este obiectul esenţial din baie nu numai pentru a te privi tu în ea, ci şi pentru a oferi eleganţă încăperii, creând iluzia de spaţiu deschis şi decorând o parte din perete. Asigură-te că oglinda este suficient de mare. De aceleaşi lucruri trebuie ţinut cont şi când se alege cada şi chiuveta.

Rafturi suspendate

Rafturile sunt necesare în baie, dar şi în alte camere în care spaţiul este limitat. Ele te ajută să ţii în ordine lucrurile din baie, aşezând lucrurile mici care se pierd de cele mai multe ori într-un singur loc. De asemenea, este recomandat să alegi un raft de o culoare puternică, una care să ofere un contrast între nuanţa peretelui şi cele din baie.

Coşuleţe

Coşuleţe puse în baie sunt ideale pentru depozitarea prosoapelor, dar şi a pijamalelor. Există coşuri din paie, care sunt potrivite pentru oferirea de stil spaţiului. În plus, nu uita de micile detalii de decor.

Baia trebuie să fie spaţiul în care te poţi relaxa şi uita de problemele de afară. Decorând baia aşa cum îţi place, vei transforma locul într-un paradis confortabil şi liniştitor.



Recente

Salata caprese Sursa foto shutterstock 2081011198 jpg
cum sa alegi bijuteriile jpg
5 lucruri pe care sa le faci dupa ce ai aflat ca esti insarcinata jpg
faza de platou in procesul de slabire jpg
Sendvisuri de biscuiti cu crema de nuca  Sursa foto shutterstock 1035678472 jpg
clickpentrufemei ro jpg
ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg
Melodia aceasta reduce anxietatea  Sursa foto shutterstock 2228634261 jpg
casa din Londra jpg
Tort cu biscuiti de cacao  Sursa foto shutterstock 274006559 jpg
Budinca apertiv  Sursa foto shutterstock 1530143996 jpg
Bautura care alunga insomnia  Sursa foto shutterstock 544190740 jpg
trifoi  jpg