Insecte în baie? Iată cum scapi de ele!

Apariția insectelor în baie este o problemă des întâlnită, iar dacă și tu te confrunți cu ea, îți spunem care sunt cele mai bune metode cu ajutorul cărora vei scăpa de ele! Ai nevoie doar de câteva produse. 

image

Gândacii, muștele, moliile și furnicile sunt doar o parte dintre insectele care pot să apară în baie, pe lângă chiuvetă, toaletă, cadă și scurgeri. În prevenirea apariției lor, în general, se recomandă menținerea curățeniei și uscarea suprafețelor umede cât mai mult posibil.

Totuși, dacă faci aceste două lucruri, însă tot nu reușești să scapi de ele, specialistul Eric Braun, îți spune că, în primul rând, trebuie să cureți, în mod regulat, scurgerile cu apă clocotită. De asemenea, nu uita și să te asiguri că în gălețile din baie sau în coșurile de gunoi nu se află apă! 

Citește și: Capcana care ajungă muștele din casă. De ce produse ai nevoie? 

Trucul care te scapă de insectele din baie! 

Adesea, insectele apar pe canalele de scurgere, iar pentru a identifica dacă aceasta este problema, trebuie să lipești o bandă la capătul scurgerilor, astfel încât insectele să se lipească de ea.

Așteaptă câteva ore, iar ulterior verifică benzile. Dacă ai identificat scurgerea unde se află insectele, trebuie să o cureți cu o soluție formată din sare, bicarbonat de sodiu și oțet. Mai întâi, pui într-un castron sarea, apoi bicarbonatul de sodiu și ulterior oțetul. Torni soluția pe țeavă și cureți bine cu o perie care are mâner lung. A doua zi, torni apă clocotită pe țeavă pentru a îndepărta reziduurile rămase, larvele și ouăle. Repetă procedura după cum este necesar! 

Vezi și acest articol: Ce vezi pentru prima dată în această imagine îți dezvăluie care sunt cele mai mari frici ale tale! 

Bonus: Metoda cu oțet de mere! 

Dacă ai folosit trucul prezentat, însă în baia ta încă se află insecte sau îți dorești să te asiguri de eficiența sa, pune într-un castron oțet de mere și acoperă cu o pungă din plastic, căreia i-ai făcut găuri mici, atfel încât insectele să poată pătrunde în castron. Insectele vor fi atrase de dulceața oțetului de mere și le va fi greu să iasă la suprafață! 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

imbatranirea prematura este accelerata de felul in care bei apa jpg
Prajitura cu scortisoara  Sursa foto shutterstock 1038045298 jpg
Lasagna cu spanac  Sursa foto shutterstock 362034866 jpg
Exercitii Pilates care iti subtiaza talia  Sursa foto shutterstock 610194995 jpg
ulei de masline jpg
Poza de cover  Care sunt principalele aspecte intalnite la copiii cu tulburare de spectru autist  Iata ce trebuie sa cunosti despre acestea! Copil cu TSA, terapeut, cabinet jpg
gradinarit  jpg
Gogosi cu mas si scortisoara  Sursa foto shutterstock 318892187 jpg
Felul in care dormi conteaza jpg
Ce provoaca manacarimi ale pielii  Sursa foto shutterstock 1169648437 jpg
Placinta cu spanac si branza  Sursa foto shutterstock 1074532910 jpg
pisică albă  foto   Shutterstock jpg
Briose cu mere  sursa foto shutterstock 1468526849 jpg
bicicleta, sala de fitness jpg
polipii pe colon jpg
Laptele cu mirodenii regleaza glicemia si digestia  Sursa foto shutterstock 1843827337 jpg
pesticide jpg
Piept de pui cu spanac  Sursa foto shutterstock 1880367337 jpg
Dexcom ONE Romania jpg
clickpentgrufemei ro jpg