Lucruri mici care îţi vor face Crăciunul mai frumos

1 79000 original jpg jpeg

Fiecare dintre noi are mici tradiţii când vine vorba de sărbătorirea Crăciunului. Fie că împodobim bradul într-o anumită zi, fie că pregătim o prăjitură mai specială, toate aceste lucruri mici ne fac să intrăm în atmosfera de sărbătoare.

Iată câteva lucruri mici pe care le poţi face alături de cei dragi şi care îţi vor face sărbătoarea mai frumoasă:

Filmul de Crăciun

Fiecare dintre noi are un anumit film de Crăciun preferat, aşa că de ce să nu vă adunaţi mai mulţi şi să vedeţi câteva dintre filmele preferate ale fiecăruia.

Încearcă o reţetă de Crăciun

Poate nu-ţi place să găteşti, dar de Crăciunul acesta încearcă să faci o prăjitură alături de cei dragi. De exemplu, puteţi face turtă dulce, fursecuri sau chiar un tort festiv. Sau, dacă faci parte dintr-o familie numeroasă, poţi organiza un concurs de gătit pe echipe. Cine face cele mai bune fursecuri de Crăciun?!

O nouă tradiţie

Poate fi vorba despre o plimbare în Ajunul Crăciunului pentru a admira luminiţele, confecţionarea unor decoraţiuni de Crăciun, ori ascultarea unui anumit colind. Poţi inaugura o nouă tradiţie pentru familia ta!

Album de familie

Fiecare Crăciun e unul memorabil, aşa că de ce să nu imortalizezi momentele frumoase printr-o serie de fotografii. Nu spunem că trebuie să stai cu telefonul în mână pentru a surprinde fiecare mişcare, ci doar să organizezi o mică sesiune de fotografiat în familie.