O superbă casă de vacanţă construită în România

1 75404 original jpg jpeg

Dacă ai un teren la ţară şi vrei să ai o casă de vacanţă modernă, dar care să se încadrete în peisaul rural, CasoTeca îţi prezintă o superbă casă de vacanţă construită în România.

Proiectul casei de vacanţă pe care vi-l prezentăm a participat anul acesta la Anuala de Arhitectură. Ea a fost proiectată de casa de arhitectură Republic of Architects din Bucureşti. Casa are o suprafaţă construită de 166 de metri pătraţi, are o structură din cadre din beton armat, cărămidă şi lemn. De structură s-a ocupat inginerul Călătin Caraza, de instalaţii Alyates Design, iar fotografiile au fost realizate de Cosmin Dragomir.

Cum arată o superbă casă de vacanţă construită în România

Proiectul – locuinţă de vacanţă pentru o familie – este configurat în jurul scării de acces la etaj, element principal al casei, se arată în descrierea proiectului. Spaţiul deschis al livingului şi bucătăria de la parter se pliază pe grafica scării. La etaj, spaţiile intime ale dormitoarelor minimale şi băii sunt accesate direct din podest. În parter, echipamentul de acces este vizibil volumetric, fiind învecinat cu baia şi dormitorul de oaspeţi accesibil din spaţiul livingului.