Patru moduri simple prin care poţi aduce verdele în casă

1 76864 original jpg jpeg

În cea mai mare parte, designul interior este exact ceea ce se spune că este. Un mod de a crea şi de a aranja interiorul structurilor în care trăim şi muncim pentru a fi confortabile. Dar şi plăcute vizual şi fizic. Iată patru moduri simple prin care poţi aduce verdele în casă.

Este interesant, şi poate puţin ironic să observăm cât de mult din acest proces depinde de cantitatea de elemente din spaţiul exterior pe care le putem aduce la interior. Mobilierul din lemn, finisajele din piatră şi chiar pieile de animale sunt bucăţele din natură pe care le putem adăuga în casă.  

De ce e bine să ai plante în casă

Dar dintre toate modurile diferite pe care le găsim pentru a fura puţin din natură, folosirea plantelor este cea mai benefică soluţie. Când vine vorba de amenajarea locuinţei sau a biroului, nu poţi subestima niciodată importanţa de a avea plante ca parte a spaţiului zilnic de locuit.

Există numeroase motive pentru a include o doză sănătoasă de plante în orice cameră a casei. Acestea sunt bune chiar şi pentru sănătatea ta şi a celor din jur. Dincolo de valoarea lor estetică, plantele reduc toxinele în aer şi îmbunătăţesc calitatea aerului. Beneficiile variază de la scăderea tensiunii arteriale, la energizarea minţii. Numeroase studii ştiinţifice au demonstrat că plantele sunt deosebit de benefice pentru cei bolnavi. Acestea ajută la scăderea nivelului de stres în rândul pacienţilor pe termen lung. Iată patru moduri simple prin care poţi aduce verdele în casă.

Plante de podea

Unul dintre cele mai bune lucruri despre plante este versatilitatea pe care o oferă în termeni de mărime. Ele pot fi destul de mici pentru a accentua un birou mic sau rafturi mici, deschise, sau pot fi suficient de mari pentru a-ţi ordona spaţiul. Iar dacă ai o cameră care are puţin verde şi prea mult spaţiu gol, o plantă de podea poate fi soluţia potrivită. Deci, aruncă o privire prin casă. Data viitoare când observi că ai un colţ gol şi spaţiul nu se simte complet, este posibil să nu fie nevoie să îl încarci cu mai mult mobilier.

Vezi cum poţi decora apartamentul cu plante pe casoteca.ro

Credit foto: www.gardenista.com



Recente

slabit jpg
detergent de spalat rufe jpg
fasole alba uscata jpg
Supa rece de legume, Sursa foto shutterstock 668899363 jpg
Cafea sau ceai  Sursa foto shutterstock 2195838791 jpg
imbatranirea prematura este accelerata de felul in care bei apa jpg
Prajitura cu scortisoara  Sursa foto shutterstock 1038045298 jpg
Lasagna cu spanac  Sursa foto shutterstock 362034866 jpg
Exercitii Pilates care iti subtiaza talia  Sursa foto shutterstock 610194995 jpg
ulei de masline jpg
Poza de cover  Care sunt principalele aspecte intalnite la copiii cu tulburare de spectru autist  Iata ce trebuie sa cunosti despre acestea! Copil cu TSA, terapeut, cabinet jpg
gradinarit  jpg
Gogosi cu mas si scortisoara  Sursa foto shutterstock 318892187 jpg
Felul in care dormi conteaza jpg
Ce provoaca manacarimi ale pielii  Sursa foto shutterstock 1169648437 jpg
Placinta cu spanac si branza  Sursa foto shutterstock 1074532910 jpg
pisică albă  foto   Shutterstock jpg
Briose cu mere  sursa foto shutterstock 1468526849 jpg
bicicleta, sala de fitness jpg
polipii pe colon jpg