Zece arbori mari pe care îi poţi creşte în apartament

1 76798 original jpg jpeg

Orice plantă are puterea de a adăuga un pic de mister şi magie în cameră. Însă numai o plantă într-adevăr foarte mare poate crea impresia că livingul este o pădure fermecată, care are mobilier din întâmplare. CasoTeca îţi prezintă 10 plante mari pe care le poţi creşte în apartament.

O singură plantă, mare, este un mod de a face o declaraţie îndrăzneaţă atunnci când vrei să-ţi accesorizezi camerele. Iar plantele mari au devenit populare în ultimul an şi se află în tendinţe. Chiar dacă pot reprezenta o investiţie destul de ridicată la început, însă ai nevoie de doar o astfel de plantă. Iar efectele ulterioare le vei putea constata tu singur/ă.

Smochinul-liră

Smochinul-liră se află acum nu doar în preferinţele designerilor de interior, ci şi în preferinţele locuitorilor. Iar motivul este unul evident: acesta poate creşte destul de mare. Are nevoie însă de îngrijire cu atenţie.

Karaka

Originar din Noua Zeelandă, Karaka este un arbore care are un foliajj frumos şi poate să crească şi în interiorul locuinţelor.

Smochin

Smochinii pot fi de asemenea cultivaţi în interior, cu condiţia să îi oferi suficientă lumină solară. Florile nu trebuie să fie polenizate, astfel încât te vei putea bucura de fructe.