Cum alegi bijuteriile în funcție de vârstă

Îți plac bijuteriile foarte mult și ai vrea să știi cum anume să le alegi chiar și în funcție de vârsta pe care o ai? Află din textul de mai jos ce alegeri să faci astfel încât să ți se potrivească perfect.

image

Bijuteriile nu sunt doar simple accesorii. Ele pot exprima evoluția personală și stilul de viață în diferite etapei. De la tinerețe, când explorăm cu îndrăzneală moda și accesoriile, până la maturitate, când suntem mai degrabă în căutarea rafinamentului și a eleganței, bijuteriile devin parte integrantă a identității și a modului în care ne punem în valoare. În textul de mai jos, vei afla cum să alegi bijuteriile potrivite în funcție de vârsta pe care o ai, dar și de tendințe sau de preferințele personale.

Bijuterii îndrăznețe pentru adolescente și tinere sub 20 de ani

La această vârstă, cu siguranță ești în căutarea unui stil personal. Așa că, și în materie de accesorii vei vrea să experimentezi cât mai mult, până în momentul în care vei găsi ce anume ți se potrivește și ce te reprezintă cel mai bine. Iar în ceea ce privește accesorizarea, poți încerca să alegi bijuterii versatile și moderne, cum ar fi cerceii mici, cu motive jucăușe, brățările subțiri pentru evenimentele mai formale și cele statement pentru orice zi. Acum este și perioada în care poți purta și lanțuri mai groase în ținute sport ori bijuterii din diverse materiale.

Design simplu pentru femeile între 20 și 30 de ani

În această perioadă, începi să-ți definești stilul personal. Tocmai de aceea, poți opta pentru  accesorii care să completeze ținutele și care să-ți scoată în evidență personalitatea.  Bijuteriile cu design simplu și elegant s-ar putea număra printre preferatele tale. Spre exemplu, în această perioadă, poți alege să porți cercei minimaliști, inele subțiri și coliere cu pandantive subtile. Probabil vei începe și să te uiți cu atenție spre bijuteriile de calitate, precum cele din argint sau aur.

Bijuterii sofisticate pentru femeile între 30 și 40 de ani

În această etapă a vieții, vei trece de la un stil modern sau excentric la unul mai matur și sofisticat. Bijuteriile ar trebui să reflecte această schimbare, motiv pentru care poți opta pentru piese mai elegante și mai rafinate. Cerceii medii sau statement, brățările clasice și colierele cu pandantive de calitate pot deveni opțiunile tale preferate. Tot în această perioadă, vei investi în bijuterii de calitate, precum cele din aur și argint.

Stil elegant și matur pentru femeile între 40 și 50 de ani

La această vârstă, stilul tău va fi destul de bine definit. Vei prefera bijuteriile și accesoriile care să reflecte acest lucru și care să scoată în evidență maturitatea și eleganța. Poți opta pentru bijuteriile mai substanțiale, cum ar fi cerceii lungi sau colierele cu pietre prețioase sau semiprețioase. Acestea sunt apreciate pentru eleganța lor discretă. De asemenea, poți alege piese de calitate superioară, precum cele din aur solid sau argint sterling. Ele adaugă ținutelor un plus de rafinament. 

Rafinament și eleganță pentru femeile de peste 50 de ani

La vârsta maturității, bijuteriile devin o modalitate de a adăuga rafinament și stil unei ținute. Astfel, poți alege bijuteriile mai clasice și atemporale. Atenție, ele trebuie să fie de calitate. O variantă elegantă ar fi cerceii eleganți, colierele cu perle sau pietrele prețioase și brățările subtile. Indicat ar fi să alegi bijuterii din materiale prețioase precum aurul.

Indiferent de vârsta pe care o ai, alegerea bijuteriilor potrivite poate adăuga un plus de eleganță și stil ținutelor. Important e ca acestea să fie alese potrivit și să reflecte stilul personal.

Sursă foto: freepik.com



Recente

Fibrom uterin jpg
Mira jpg
Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg
Cheesecake cu visine  Sursa foto shutterstock 257497624 jpg
menstruatie jpg
mătuşă jpg