Margot Robbie dă trendul anul acesta în materie de inele de logodnă!

Margot Robbie, frumoasa actriță din filmul „Barbie‟, este o adevărată sursă de inspirație pentru reprezentantele sexului frumos! Asta pentru că multe domnișoare își doresc să fie cerute în căsătorie cu bijuterii care se aseamănă cu inelul de logodnă pe care vedeta l-a primit de la soțul ei. 

image

Vedetele filmului „Barbie‟, care este pelicula cu cele mai mari încasări obținute în cinematografie la nivel internațional în 2023, motivează fanii să achiziționeze unele produse, în special actrița din rolul principal, Margot Robbie, văzută ca un exemplu pentru multe tinere.

De pildă, vedeta a postat o fotografie pe contul ei de Instagram cu inelul de logodnă pe care l-a primit de la actualul ei soț în anul 2016, iar zeci de domnișoare și-au dorit să dețină o astfel de bijuterie. 

Citește și: Dieta lui Margot Robbie, actrița din filmul „Barbie”: „cea mai delicioasă mâncare” 

Margot Robbie  jpeg

Vânzările inelelor de logodnă, influențate de Margot Robbie  

Inelul pe care Margot Robbie l-a primit de la Tom Ackerley este din aur și are un diamant alb, de 1.5 carate, în formă de pară, iar, potrivit experților în bijuterii, inelul valora în anul 2017 între 20.000 și 30.000 de dolari, scrie „Hello Magazine”.

Bijuteria a atras imediat atenția în rândul cuplurilor, deoarece un studiu realizat de Pandora UK a dezvăluit că inelele de logodnă cu diamant în formă de pară au fost printre cele mai căutate inele în Marea Britanie din anul 2023. Mai mult decât atât, cererile pentru astfel de bijuterii au crescut simțitor în Regatul Unit la începutul acestui an.

Vezi și acest articol: Margot Robbie, sub influența pastilelor la un casting. „M-am culcat pe o canapea...” Ce s-a întâmplat? 

Margot Robbie, fericită la brațul lui Tom Ackerley

Frumoasa actriță este într-o relație cu producătorul și actorul Tom Ackerley de mai bine de 10 ani. Cei doi s-au cunoscut în anul 2013, pe platourile de filmare de la „Suite Francaise”, unde el era asistentul regizorului, iar trei ani mai târziu s-au căsătorit. Vedeta din filmul „Barbie” a dezvăluit că este foarte norocoasă pentru că l-a întâlnit pe Tom, deoarece îi înțelege profesia și o susține în proiectele sale. 

Sursă foto: Pinterest 



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg