Cum e să lucrezi la Harrods, celebrul magazin de lux din Londra?

Un fost angajat al celebrului centru comercial din capitala Marii Britanii dezvăluie secretele din spatele vitrinelor. Cum sunt tratate vedetele la Harrods?

image

Influencerița britanică Maggie Anne a șocat lumea întreagă cu postarea ei de pe TikTok, în care a vorbit despre cei doi ani petrecuți la Harrods și lucrurile pe care nimeni nu le știe despre faimosul centru comercial de lux.

Specialista în machiaj a făcut o postare specială recent, în care, în timp ce-și aplica produsele cosmetice pe față, povestea despre apartamente secrete și „tuneluri VIP” rezervate celebrităților de primă mână și membrilor familiilor regale.

Cea mai ciudată pretenție din partea angajatorilor a fost să ignore celebritățile întâlnite în incinta magazinului. Altfel risca să fie concediată ca atâția alți angajați înaintea ei. Încurajată de admiratorii ei din online să continuie să povestească, Maggie a făcut cunoscute tot mai multe secrete Harrods.

„Am lucrat în Harrods timp de doi ani și, vă spun sincer, se întâmplă niște chestii interesante în magazin, despre care publicul nu știe nimic. Așa că m-am gândit să vă vorbesc despre ele…”, și-a început tânăra postarea de mare succes.

„Nu știu dacă se știe că în Harrods există niște tuneluri speciale secrete. Sunt aproape sigură că există doar cinci oameni din Harrods care știu intrările și ieșirile acelor tunele VIP. În principiu, aceste tunele sunt folosite doar de celebrități de primă mână și de regalități, pentru ca să poată intra și ieși din magazin fără ca jurnaliștii sau clienții să știe că au fost vreodată acolo”, a continuat Maggie.

Așadar, celebritățile pot face cumpărături fără să știe nimeni că se află acolo, în totală discreție. Ei au la dispoziție apartamente de lux și zone private, unde o echipă întreagă de vânzători și consilieri le stau la dispoziție în cea mai mare discreție posibilă.

„Altă chestie interesantă e că, dacă lucrezi acolo, te poți întâlni cu tot felul de vedete. Dar nu ai voie să te comporți de parcă i-ai recunoaște, deși îi recunoști. Ei nu trebuie să știe că ești acolo, că exiști, nu trebuie deranjați cu nimic. Știu oameni care au fost concediați doar pentru că au cerut un autograf sau au îndrăznit să ceară să facă o fotografie cu vreo personalitate”, a dezvăluit fosta angajată.

O altă regulă impusă la Harrods e că nu poți cheltui mai mult de 2.000 de lire sterline în magazin. Postarea lui Maggie a reușit să strângă 1, 1 milioane de vizualizări, motiv pentru care creatoarea ei a început un serial de trei episode – până acum – despre culisele Harrods.  

„Am lucrat la Harrods în 1995 și am văzut-o pe Prințesa Diana!”, a comentat un alt angajat al celebrului centru comercial londonez. „E atât de adevărat ce spui! Eu l-am servit pe Rupert Grint și a trebuit să mă prefac că nu-l cunosc!”, a adăugat altcineva.

foto - Shutterstock



Recente

Ce cauzeaza sangerarile reduse dupa menopauza  sursa foto shutterstock 1268799562 jpg
Rulada cu nuci si scortisoara  Sursa foto shutterstock 1679665513 jpg
slabit jpg
detergent de spalat rufe jpg
fasole alba uscata jpg
Supa rece de legume, Sursa foto shutterstock 668899363 jpg
Cafea sau ceai  Sursa foto shutterstock 2195838791 jpg
imbatranirea prematura este accelerata de felul in care bei apa jpg
Prajitura cu scortisoara  Sursa foto shutterstock 1038045298 jpg
Lasagna cu spanac  Sursa foto shutterstock 362034866 jpg
Exercitii Pilates care iti subtiaza talia  Sursa foto shutterstock 610194995 jpg
ulei de masline jpg
Poza de cover  Care sunt principalele aspecte intalnite la copiii cu tulburare de spectru autist  Iata ce trebuie sa cunosti despre acestea! Copil cu TSA, terapeut, cabinet jpg
gradinarit  jpg
Gogosi cu mas si scortisoara  Sursa foto shutterstock 318892187 jpg
Felul in care dormi conteaza jpg
Ce provoaca manacarimi ale pielii  Sursa foto shutterstock 1169648437 jpg
Placinta cu spanac si branza  Sursa foto shutterstock 1074532910 jpg
pisică albă  foto   Shutterstock jpg
Briose cu mere  sursa foto shutterstock 1468526849 jpg