De ce joacă femeile jocuri de noroc?

Multă vreme, jocurile de noroc au fost o ocupație mai degrabă masculină. Bărbații erau cei care încercau să câștige sume de bani în cazinouri și case de pariuri. Iar dacă ne uităm la cele mai mari câștiguri la jocuri de noroc, ele au fost adjudecate în mare parte tot de bărbați. 

image

Însă în ultima vreme lumea jocurilor de noroc s-a schimbat și tot mai multe doamne și domnișoare aleg jocurile de noroc ca profesie sau distracție în timpul liber. Să descoperim motivele pentru care femeile sunt din ce în ce mai atrase de jocurile de noroc! 

Jocurile de noroc oferă oportunități de socializare 

Pentru multe femei, jocurile de noroc oferă o oportunitate de a socializa și de a se bucura de timp de calitate cu prietenii, angajându-se împreună în activități precum jocurile de noroc la cazinouri, mersul la bingo și utilizarea aparatelor de sloturi. Toate acestea le oferă femeilor posibilitatea de a participa la jocuri de noroc în timp ce se distrează cu prietenii sau prietenele. 

Sunt promovate tot mai multe modele feminine din lumea jocurilor de noroc 

Femei care au jucat jocuri de noroc cu succes au existat dintotdeauna, dar în ultimii ani numărul acestora a crescut, la fel ca vizibilitatea lor. De exemplu, una dintre cele mai bune jucătoare de poker este canadianca Kirsten Bicknell, care până în 2020 reușise să câștige peste 5 milioane de dolari din turneele de poker. Faptul că există astfel de modele de succes reprezintă o încurajare pentru toate femeile cărora le plac jocurile de noroc. 

Jocurile de noroc online sunt mai ușor de accesat decât varianta tradițională 

În cea mai mare parte a istoriei, femeile și-au desfășurat cele mai multe activități acasă și s-au implicat mult în viața de familie. În ziua de astăzi, femeile au o plajă mai mare de opțiuni în ceea ce privește munca și activitățile casnice, așa că ele au mai mult timp pentru pasiunile lor. Și chiar dacă sunt prea ocupate cu serviciul sau cu casa, ele tot pot paria în case de pariuri online, soluție care le ajută să economisească timp și să reușească totodată să aibă activități de relaxare. 

Jocurile de noroc le ajută pe femei să scape de stresul zilnic 

Femeile au tendința de a interioriza o mare parte din stresul și dezamăgirile lor de zi cu zi. Mașinile de sloturi, cu culorile și temele lor strălucitoare sunt, prin natura lor, concepute pentru a distra și pentru a crea un sentiment de evadare. Și alte jocuri de noroc, fizice sau online, sunt foarte atrăgătoare și ne permit să ne deconectăm de la rutina zilnică – important este să stabilim limite sănătoase referitoare la timpul petrecut cu jocuri de noroc și la sumele de bani cheltuite. 

Femeile au un comportament diferit față de bărbați în ceea ce privește jocurile de noroc 

Studiile indică faptul că femeile au obiceiuri de joc destul de diferite față de bărbați. Femeile preferă jocurile cu o componentă socială. Femeile preferă jocuri precum aparatele de slot (la care merg cu prietenii) și jocurile mai aparte precum loteria, Keno și Bingo. 



Recente

Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg
Cheesecake cu visine  Sursa foto shutterstock 257497624 jpg
menstruatie jpg
mătuşă jpg
medic  foto   Shutterstock jpg
Paste cu sos pesto  Sursa foto shutterstock 156789950 jpg
Cum se curăță ecranul televizorului jpg
nuntă  foto   Shutterstock jpg
Cum alegi oja semipermanentă potrivită și cum se întreține corect jpg
Cum stii daca te ingrasi din cauza tiroidei  Sursa foto shutterstock 332045699 jpg