Sunt foarte bogați! Câți bani are în cont „Mr. Bean‟, dar „Pamela Ewing‟?

Unele celebrități obișnuiesc să își etaleze averea câștigată, făcând achiziții sofisticate. În schimb, altele preferă să își cheltuiască banii într-un mod discret, departe de ochii celorlalți. Din a doua categorie fac parte și următoarele vedete, care sunt mult mai bogate decât ai crede! 

image

Nu este niciun secret că vedetele internaționale sunt plătite cu sume frumoase de bani pentru aparițiile în filme, seriale sau în emisiuni TV. De pildă, conform „Celebritynetworth‟, averea lui George Clooney este estimată la 500 de milioane de dolari, Sylvester Stallone se mândrește cu 400 de milioane de dolari, iar Tom Cruise poate oricând să își cheltuiasă cele 600 de milioane de dolari. Aceste vedete sunt cunoscute pentru salariile mari, însă la următoarele te-ai fi așteptat? 

Ce avere are Jessica Alba 

Actrița Jessica Alba și-a început cariera încă de la vârsta de 13 ani, prin aparițiile în filme și diverse proiecte de televiziune. De asemenea, Jessica s-a remarcat și în calitate de producător executiv, dar și ca CEO. Ea a înființat o companie cu produse ecologice de uz casnic, destul de profitabilă. Așadar, toate proiectele i-au adus Jessicăi în cont suma de 100 de milioane de dolari. 

Ce avere are Reese Witherspoon, „Blonda de la Drept‟ 

Reese Witherspoon, cunoscută mai ales pentru rolul din „Blonda de la Drept‟, se bucură de o carieră frumoasă în actorie, însă averea ei nu provine doar de aici, ci și din afacerile sale.  

Ea a înființat compania media, „Hello Sunshine‟ și linia de îmbrăcăminte, „Draper James‟, care conform „Celebritynetworth‟, i-au rotunjit averea la suma de 300 de milioane de dolari. 

Vezi și: Afacerea pentru care actrița Reese Witherspoon a fost taxată. Ce nu știai despre „Blonda de la Drept‟

Ce avere are Victoria Principal, „Pamela‟ din „Dallas‟ 

Cunoscută mai ales pentru rolul Pamelei Barnes Ewing din serialul „Dallas‟,  Victoria Principal se bucură de o avere frumoasă pe care a câștigat-o din mai multe surse. 

Citește și: FOTO Ți-o amintești pe Sue Ellen, din serialul „Dallas”? Actrița Linda Gray arată senzațional, la 81 de ani!

Victoria Principal s-a remarcat și în calitate de scriitoare, dar și ca femeie de afaceri. Ea are o linie cu produse naturale de îngrijire a pielii, numită „Principal Secret‟. Așadar, averea sa se ridică la suma de 350 de milioane de dolari. 

Ce avere are Rowan Atkinson, „Mr Bean‟ 

Actorul Rowan Atkinson a făcut furori cu personajele Mr. Bean și Johnny English. La fel s-a întâmplat și în filmul „Blackadder‟, un sitcom în care a apărut între anii 1983-1989.

Atkinson nu mai are același succes ca în trecut, însă averea estimată la 150 de milioane de dolari îi permite să ducă o viață liniștită.

Sursă foto: Pinterest Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg