Sunt foarte bogați! Câți bani are în cont „Mr. Bean‟, dar „Pamela Ewing‟?

Unele celebrități obișnuiesc să își etaleze averea câștigată, făcând achiziții sofisticate. În schimb, altele preferă să își cheltuiască banii într-un mod discret, departe de ochii celorlalți. Din a doua categorie fac parte și următoarele vedete, care sunt mult mai bogate decât ai crede! 

image

Nu este niciun secret că vedetele internaționale sunt plătite cu sume frumoase de bani pentru aparițiile în filme, seriale sau în emisiuni TV. De pildă, conform „Celebritynetworth‟, averea lui George Clooney este estimată la 500 de milioane de dolari, Sylvester Stallone se mândrește cu 400 de milioane de dolari, iar Tom Cruise poate oricând să își cheltuiasă cele 600 de milioane de dolari. Aceste vedete sunt cunoscute pentru salariile mari, însă la următoarele te-ai fi așteptat? 

Ce avere are Jessica Alba 

Actrița Jessica Alba și-a început cariera încă de la vârsta de 13 ani, prin aparițiile în filme și diverse proiecte de televiziune. De asemenea, Jessica s-a remarcat și în calitate de producător executiv, dar și ca CEO. Ea a înființat o companie cu produse ecologice de uz casnic, destul de profitabilă. Așadar, toate proiectele i-au adus Jessicăi în cont suma de 100 de milioane de dolari. 

Ce avere are Reese Witherspoon, „Blonda de la Drept‟ 

Reese Witherspoon, cunoscută mai ales pentru rolul din „Blonda de la Drept‟, se bucură de o carieră frumoasă în actorie, însă averea ei nu provine doar de aici, ci și din afacerile sale.  

Ea a înființat compania media, „Hello Sunshine‟ și linia de îmbrăcăminte, „Draper James‟, care conform „Celebritynetworth‟, i-au rotunjit averea la suma de 300 de milioane de dolari. 

Vezi și: Afacerea pentru care actrița Reese Witherspoon a fost taxată. Ce nu știai despre „Blonda de la Drept‟

Ce avere are Victoria Principal, „Pamela‟ din „Dallas‟ 

Cunoscută mai ales pentru rolul Pamelei Barnes Ewing din serialul „Dallas‟,  Victoria Principal se bucură de o avere frumoasă pe care a câștigat-o din mai multe surse. 

Citește și: FOTO Ți-o amintești pe Sue Ellen, din serialul „Dallas”? Actrița Linda Gray arată senzațional, la 81 de ani!

Victoria Principal s-a remarcat și în calitate de scriitoare, dar și ca femeie de afaceri. Ea are o linie cu produse naturale de îngrijire a pielii, numită „Principal Secret‟. Așadar, averea sa se ridică la suma de 350 de milioane de dolari. 

Ce avere are Rowan Atkinson, „Mr Bean‟ 

Actorul Rowan Atkinson a făcut furori cu personajele Mr. Bean și Johnny English. La fel s-a întâmplat și în filmul „Blackadder‟, un sitcom în care a apărut între anii 1983-1989.

Atkinson nu mai are același succes ca în trecut, însă averea estimată la 150 de milioane de dolari îi permite să ducă o viață liniștită.

Sursă foto: Pinterest 



Recente

Elizabeth Hurley  jpg
obiceiuri demodate jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Eva Mendes, Ryan Gosling  jpg
cuplu  foto   Shutterstock jpg
Singurul om inmormantat pe Luna  Sursa foto shutterstock 1454730908 jpg
Emmanuel Macron, Brigitte Macron  foto Shutterstock jpg
Matthew Perry, în comă două săptămâni colaj  Sursa   Shutterstock jpg
Robert Downey Jr, Susan Downey  jpeg
Camilla Parker jpeg
Click! Pentru Femei jpeg
Olivia Munn, Christie Brinkley  foto   Shutterstock jpg
Chuck Norris  foto   Shutterstock, Imdb jpg
Familia Regala, obiceiuri alimentare jpg
Sharon Stone și Billy Baldwin  foto   Shutterstock, Sliver (1993) jpg
haine jpg
Angelina Jolie jpg
Lily Allen  foto   Shutterstock jpg
probleme in cuplu jpg
menstruatie  jpg