De ce să alegi o vopsea de păr fără amoniac? 5 motive

În anotimpul de toamnă cu toții simțim nevoia de o schimbare. Odată cu natura, ne dorim să ne reinventăm și să ieșim din zona noastră de confort.

image

Acum este momentul perfect să încerci un nou hobby, să începi o nouă carte sau de ce nu, să îți schimbi stilul vestimentar. Însă, dacă te gândești să te reinventezi sezonul aceasta abordând un nou look, continuă să citești acest articol. Ți-am pregătit multe sfaturi și informații utile!

Ți-ai ales și o nuanță anume pe care ai vrea să o experimentezi? Sezonul acesta sunt foarte populare nuanțele de blond cenușiu, blond auriu, castaniu, arămiu sau șaten. Poți ține cont atunci câd faci această decizie și de tonul pielii tale sau nuanța ochilor, astfel încât să nu dai greș cu alegera ta. 

Acum că ai ales o nuanță pentru schimbarea ta de look, te-ai gândit și la ce tip de vopsea vei apela? Deși poți alege dintr-o gamă foare variată de vopsele și nuanțe, noi îți sugerăm să îți focusezi atenția asupra vopselelor fără amoniac. Acest tip de vopsea a fost lansat în ultimii ani de majoritatea brandurilor renumite, începând cu mediile profesionale, respectiv saloanele specialiștilor. 

Ce este de fapt vopseaua de păr fără amoniac? 

Deoarece mirosul neplăcut și efectele iritante asupra mucoasei nazale și a ochilor erau 2 dintre dazavantajele amoniacului, specialiștii și-au dorit să aducă pe piață o metodă de colorare mult mai blândă și confortabilă. Așadar, au construit vopseaua de păr fără amoniac care promite atât strălucire și intensitate culorii, cât și durabilitatea. 

Cum funcționeză acest tip de vopsea?

Unele vopsele conțin monoetanolamina (MEA) în loc de amoniac, acesta acționând similar, însă nu la fel de profund. 

Beneficii vopsea de par fara amoniac:

  1. Elimină riscul iritării ochilor sau a mucoasei nazale; 
  2. Firul de păr este mult mai protejat, iar vopseaua acționează mai profund asupra firului de păr, având și un miros plăcut; 
  3. Colorarea va fi confortabilă și eficientă; 
  4. Alături de o formulă bazată pe uleiuri, extracte naturale, minerale și vitamine, acționează nutritiv, încă din timpul colorării;
  5. Pe piață poți găsi o paletă foarte variată de nuanțe. 

Alege o vopsea de par fara amoniac într-o nuanță care te va face să te simți cel mai bine în pielea ta!