Detoxifierea sexuală. Ce păstrezi și ce arunci din dormitor?

Cine se gândește la curățenie generală când vine vorba despre viața noastră intimă?! Nimeni. Și ce păcat! Pentru că, pentru a petrece momente minunate cu partenerul tău, ai nevoie de câteva accesorii și atât. Aglomerarea dormitorului este inutilă. Chiar dăunătoare!

image

Știai că există pe lumea aceasta lubrifiant și jucării sexuale realizate sau depozitate într-un platic care îți afectează echilibrul endocrin din organism? Sau lumânări parfumate care miros divin, dar sunt toxice pe termen lung să-și pot da peste cap sănătatea? Ce ai de făcut în cazul în care vrei să-ți piperezi viața sexuală, dar nici nu-ți dorești să-ți pui în pericol sănătatea? O detoxifiere sexuală!

Ce poate însemna asta? În primul rând, să scapi de lucrurile inutile și chiar dăunătoare din dormitor și, în al doilea rând, să păstrezi sau să faci rost de mici obiecte care să aibă efectul dorit de tine fără reacții adverse.

Multe obiecte sunt realizate, în zilele noastre, din plastic, silicon sau alte materiale deloc prietenoase cu natura. De-a lungul anilor, au devenit un rău necesar. Ne fac viața mai ușoară, dar, în același timp, nici nu trebuie să ne-o pună în pericol, nu? Pentru a beneficiale de cele mai inofesive lucruri existente pe piață, chiar și în materie de sex, trebuie să cauți ca produsele achiziționate de tine să nu conțină parabeni, ftalați, arome artificiale sau alte chimicale dăunătoare în compoziție.

image

Dacă nu găsești destule informații pe etichetă, îți recomand să dai o căutate pe internet. Poți găsi alternative mai sănătoase prin alte țări și să le comanzi de-acolo. O să fii surprinsă să constați că există atâtea variante de vibratoare, lumânări parfumate sau prezervative, care să nu te intoxice sau să-ți provoace vreo alergie neplăcută.

Caută întotdeauna produsele ce conțin compuși botanici nontoxici, plasticele care nu au BPA și uleiurile cât mai naturale. Lubrifianții folosiți pot fi fabricați pe bază de aloe organic, iar uleiul de masaj poate avea extract de flori.

În concluzie, accesoriile pe care le poți păstra în dormitor sunt uleiul de masaj, lumânările parfumate, prezervativele, vibratorul, lubrifianții, ținute sexy, eșarfe fine la atins, adică orice îți poate intensifica plăcerea simțită alături de jumătatea ta. Doar că e de preferat să alegi variantele sănătoase, care să nu-ți pună în pericol sănătatea în niciun fel.

image

Ce arunci? Orice e de prisos. Nu-i trebuie nimănui cinci halate sexy, mai ales dacă sunt făcute din materiale dăunăoare și au culori intense, care să-și efecteze pielea (negrul e cel mai dăunător, așadar pune ținutele negre la spălat înainte de-a le purta și repetă spălarea până nu mai iese culoarea). La fel de bine, o încăpere în care sunt prea multe lumânări parfumate îți dă senzația de criptă și nu de loc al plăcerilor, așadar renunță la câteva.  

Foto - Shutterstock