Ponturi pentru eliminarea grăsimii pentru fiecare parte a corpului

1 67845 original jpg jpeg

Te-ai întrebat vreodată de ce grăsimea se acumulează într-o anumită parte a corpului? Oamenii de ştiinţă spun că distribuţia de grăsime este asociată cu anumite obiceiuri alimentare, şi dacă ştii de ce pui grăsime pe abdomen sau coapse, îţi va fi mult mai uşor să alegi un regim alimentar şi exerciţii care să te ajute să scapi de ea.

Partea superioară a corpului

Ţesutul adipos se acumulează cel mai mult pe abdomen,spate,umeri,piept şi coate. Acest lucru se întâmplă din cauza regimului alimentar greşit şi a lipsei de exerciţii fizice. Adoptă un regim alimentar sănătos şi fă mişcare de cinci ori pe săptămână,în jur de 60 de minute. Cel mai bine ar fi să faci exerciţii cardio (ciclism,mers pe jos). Excesul de grăsime s-a acumulat în special pe abdomen,coapse şi fese? În acest caz,alege exerciţii pentru partea inferioară a corpului.

Zona din jurul abdomenului

Dacă ai observat prezenţa ţesutului adipos la nivelul abdomenului,aceasta poate fi un semn al stresului excesiv. Include în dietă alimente bogate în fibre,vitamine,minerale,combină exerciţiile care includ tehnici pentru a te elibera de tensiune,cum sunt yoga şi pilates.

În cazul în care abdomenul este umflat în mod constant (fără prezenţa grăsimii de pe spate) poate fi din cauza consumului excesiv de alcool. Renunţă la acest obicei sau mergi la medic dacă ai probleme de respiraţie.

Zona din jurul abdomenului,piept şi întreg spatele

Prezenţa ţesutului adipos în această zonă arată că nu faci mişcare,mănânci nesănătos şi sari peste mese. Încearcă să consumi cinci porţii de mâncare pe zi,având grijă ca acestea să conţină alimente sănătoase,cu puţine calorii. În plus,fii mai activă fizic,mergi pe jos,practică exerciţii pentru spate şi pentru abdomen.

Ţesut adipos de pe coapse şi fese

Dacă acumulezi ţesut adipos în aceste zone,pentru multe femei,acesta este un semn clar că nu sunt suficient de active din punct de vedere fizic. Concentrează-te pe exerciţii pentru partea de jos a corpului. O alegere excelentă ar fi mersul cu bicicleta.