3 schimbări de look radicale gata în 30 de minute

Tocmai ai prins un moment liber în care ți-ai dat seama de ceva șocant. Aspectul tău de acum nu te mai reprezintă. E o realizare care a apărut și a rămas în plan secund de ceva timp. Însă nu ai avut vreme să îți sondezi gândurile și să te decizi la ce pași ar trebui să faci pentru a remedia situația. Până acum.

image

Poate că evenimentele recente din viața ta ți-au remodelat starea ta de spirit. Poate că ultimele tendințe care tot apar repetitiv în social media ți-au schimbat percepția asupra imaginii pe care o vezi în oglindă. 

Cert e că a ajuns primăvara, iar inima îți spune că nu mai e timp de pierdut. Trebuie să dai glas transformării care te tot așteaptă. Hai să vedem împreună ce schimbări radicale de look poți face în scurtul timp pe care-l ai la dispoziție, adică 30 de minute.

1. Alege o altă culoare de păr

Mai ai prin sertare acea culoare de păr pe care ai cumpărat-o din impuls? Sau poate că revistele cu coperți lucioase au unele pagini îndoite cu nuanțe de păr ce ți-au stârnit o emoție, dar care au fost date uitării. Ei bine, mai mult ca sigur că nu a fost doar o scăpare de moment. Subconștientul tău încerca să-ți transmită primul semn că ai nevoie de o schimbare.

Blondul platinat, roșcatul de cupru, ciocolata cu lapte sau chiar culorile pastelate sunt acum un suport mai bun pentru tine decât vechea ta culoare. Poți alege culoarea de păr pentru noul tău look iar, în aproximativ 30 de minute, vopseaua semipermanentă îți va arăta o cu totul altă personalitate în oglindă decât cea cu care te-ai obișnuit până acum.

Părul este de multe considerat un accesoriu. Însă puterea acestui accesoriu de a-și schimba radical aspectul este atât de intensă, încât, în mai puțin de o oră, te poți simți ca o altă persoană. Persoana care ți-ai dorit în ultimul timp să devii poate fi la o schimbare de culoare distanță. 

Mai jovială sau mai serioasă, mai visătoare sau mai pragmatică, vopseaua de păr te ajută să-ți atingi potențialul în cel mai scurt timp. Iar ceilalți vor observa acest lucru imediat.

2. Lasă-ți breton

Apariția bruscă a unui breton pe o față care nu cunoscuse o asemenea coafură până acum cu siguranță va stârni reacții puternice. Poate că bretonul e o coafură ce se formează rapid, însă prezența sa poate altera dramatic forma feței. 

E normal faptul că încă nu ți-ai găsit imboldul necesar de a reveni la una dintre frizurile iconice ale copilăriei. Poate că te leagă amintiri amare de această tunsoare. Însă trendurile au evoluat cu mult de atunci, iar astăzi modele de breton sunt mult mai diverse decât crezi.

Într-adevăr, unele femei sunt avantajate de clasicul breton drept, care pornește din creștetul capului. Michelle Obama, Heidi Klum, Jennifer Lopez și multe alte vedete au avut apariții pe covorul roșu de îți taie respirația cu tot cu bretonul clasic.

Însă există multe alte opțiuni. Bretonul oblic, alungit, subțire, cu cărare pe mijloc, filat sau cel asimetric poate pune în lumină trăsăturile mai multor tipologii de față. Iar crearea unui breton poate lua câteva minute, lucru care se potrivește perfect în agenda ta plină de zi cu zi.

3. Un nou stil vestimentar

”Nu am absolut nimic de purtat” este replica pe care șifonierul o aude cel mai des atunci când ușile îi sunt deschise. Însă această lipsă de idei în fața umerașelor pline de articole vestimentare poate apărea mai ales atunci când alegerile de shopping din trecut nu mai rezonează cu personalitatea ta din prezent.

De aici începe și nevoia de o schimbare radicală de look. În 30 de minute, nu ai timp suficient să iei toate magazinele la mână în căutarea următorului tău stil. Însă acest interval e perfect pentru o altă abordare care să te scoată rapid din impas: regândirea colecției tale de haine. Da, cea pe care o ai deja în posesia ta e suficient de largă pentru a te ajuta să îți reorientezi stilul.

Fie că ți-a plăcut până acum stilul clasic, dramatic, feminin, natural, elegant, sexy sau creativ, se găsesc elemente din vechiul stil pe care să le păstrezi pentru noul tău look. Folosește-te de o nouă curățenie în șifonier ca pretext pentru a privi toate elementele dintr-o nouă perspectivă.

Păstrează doar hainele care îți aduc un zâmbet în priviri atunci când le privești. Pune-ți în priză creativitatea și probează noi combinații între elementele cu care ai rămas în șifonier. Folosește-te de accesorii pentru a transforma vechile ținute în unele noi.

Apropo, ai deschis și raftul cu haine pe care le-ai primit sau le-ai cumpărat din impuls? S-ar putea ca multe dintre ele să se muleze perfect pe noul tău stil. Și așa, în aproximativ 30 de minute, schimbarea ta radicală de look e completă. Îți place noua ta versiune?