3 tipuri de exerciţii pentru braţe tonifiate. Aşa scapi de pielea lăsată!

Cauți să reduci excesul de grăsime care se acumulează pe brațe și sub axile? Aceste exerciții sunt exact ce ai nevoie!

image

Alimentația nesănătoasă, un stil de viață sedentar, lipsa activității fizice și îmbătrânirea sunt câțiva factori care contribuie la apariţia schimbărilor corporale neplăcute. Creșterea în greutate, guşa, îngroşarea picioarelor, pielea lăsată a braţelor sunt câteva dintre acestea. Cei care doresc să slăbească și să-și păstreze silueta tonifiată se confruntă şi cu pielea lăsată a braţelor. Din fericite, sunt diverse exerciții care, alături de o dietă diversă care oferă toate elementele nutritive necesare, te ajută să ofţii tonifierea dorită.

Cunoscute și sub denumirea de „aripi de liliac”, brațele lăsate sunt unul dintre principalele obstacole pentru cei care doresc să aibă un aspect fizic de invidiat. Pe lângă o dietă din care nu lipsesc alimentele hrănitoare, consumate în stare proaspătă, este necesar să ai o rutină de exerciții care să ofere tonifiere musculară.

Flotări

Printre exerciţiile utile celor care vor să elimine grăsimea acumulată în zona braţelor se numără flotările. Pentru a le face, trebuie să te întinzi o saltea de gimnastică, cu faţa în jos, braţele întinse, paralele cu picioarele şi corpul drept. Poţi ţine picioarele drepte sau flexate. Îndoi braţele pentru a atinge corpul de podea şi revii la poziția inițială. Sunt utile trei seturi a câte opt-zece repetări.

Vezi şi: N-ai energie sau stare să faci sport? Încearcă aceste exerciţii simple care topesc grăsimile!

Alpinistul

Acest exerciţiu implică menținerea corpului drept, cu mâinile și picioarele sprijinite pe sol. Va trebui să ridici un picior și să încerci să atingi pieptul cu genunchiul, având grijă să păstrezi spatele drept. Revii cu piciorul în punctul de pornire și repetați mişcarea cu celălalt picior.

Te-ar mai putea interesa: Ce sunt exercițiile somatice? Tipuri de încercat pentru alungarea stresului

Scândura

Un alt tip de exerciţiu care ajută nu numai la tonifierea brațelor, ci și la obţinere unui abdomen plat este denumit scândura sau plank. Te sprijini pe podea în același mod în care faci flotările. Diferența constă în menţinerea poziției pentru un anumit timp, fără a te deplasa. Va trebui să-ţi încordezi abdomenul și să nu schimbi poziția timp de 30 de secunde pentru început, apoi să măreşti timpul la fiecare antrenament.

FOTO: Shutterstock