Planta care detoxifică ficatul şi rinichii

1 77807 original jpg jpeg

Stilul de viaţă stresant al oamenilor îi împiedică de cele mai multe ori să aibă o alimentaţie sănătoasă. Mâncarea de tip fast-food, bogată în calorii, dar cu o valoare nutritivă foarte mică, suprasolicită corpul cu substanţe toxice care sunt greu de eliminat de ficat, rinichi şi pancreas.

Aceste organe sunt foarte importante pentru corpul uman. Dar, uneori, funcţiile acestor este îngreunată de toxinele acumulate. Pentru a funcţiona la capacitate maximă, rinichii, ficatul şi pancreasul, au nevoie de un ajutor extern – remedii naturale care detoxifică corpul.

Cel mai bun ingredient care poate fi folosit în băuturile naturale este coriandru. Această plantă aromatică şi medicinală conţine substanţe nutritive care au capacitatea de a îmbunătăţi funcţia celor două organe (ficat şi rinichi). Pe lângă faptul că elimină grăsimile acumulate în ficat, coriandru menţine sub control şi nivelul de glucoză (zahăr) din sânge.

De asemenea, coriandru conţine toate mineralele necesare pentru detoxificarea organismului. Iată cum poţi folosi coriandru în prepararea unor remedii naturale foarte eficiente!

Apă cu coriandru

Acesta este cel mai simplu mod prin care poţi include coriandrul în dieta zilnică. Bea apa cu coriandru pe parcursul zilei pentru a elimina toxinele acumulate în organism şi pentru a menţine rinichii sănătoşi.

Ai nevoie de:

-    1 legătură de coriandru (frunze)

-    2 pahare cu apă

Mod de preparare:

Pune apa la fiert într-un vas. Adaugă frunzele de coriandru spălate. Lasă-le 15 minute, după care ia oala de pe foc. Strecoară apa şi pune băutura într-o sticlă de sticlă. Se bea pe parcursul zilei.

Supă-cremă cu coriandru

Această supă se prepară foarte uşor, este nutritivă şi ideală pentru menţinerea sănătăţii rinichilor.     

Ai nevoie de:

-    1 legătură de coriandru (frunze)

-    ½ cană de lapte de nucă de cocos

-    ½ lingură de făină de mălai

-    1 lingură de smântână

-    2 căni cu apă

-    piper

-    sare

-    2 felii de lămâie

Mod de preparare:

Pune într-o oală o cană de apă, adaugă frunzele de coriandru (spălate înainte) când începe să fiarbă. După 15 minute se ia vasul de pe foc, se lasă la răcit şi le blenduieşti. Peste pasta pe care ai obţinut-o se mai adaugă o cană cu apă, făina de mălai, smântâna, sarea şi piperul, după care amestecă cu o lingură. La final se adaugă 2 felii de lămâie. Supa-cremă se mănâncă caldă sau rece.



Recente

Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg
Cheesecake cu visine  Sursa foto shutterstock 257497624 jpg
menstruatie jpg
mătuşă jpg
medic  foto   Shutterstock jpg
Paste cu sos pesto  Sursa foto shutterstock 156789950 jpg
Cum se curăță ecranul televizorului jpg
nuntă  foto   Shutterstock jpg
Cum alegi oja semipermanentă potrivită și cum se întreține corect jpg
Cum stii daca te ingrasi din cauza tiroidei  Sursa foto shutterstock 332045699 jpg
Caderea parului are legatura cu menopauza  Sursa foto shutterstock 2189042279 jpg
Prajitura cu biscuiti si crema de zahar caramelizat  Sursa foto shutterstock 268179653 jpg