Spune adio kilogramelor în plus! Cum să slăbești în 2023

Cum pierderea în greutate este una dintre rezoluțiile asupra căreia mulți se concentrează în noul an, un medic din Statele Unite ale Americii spune care sunt cele mai pune trucuri pentru slăbit. Și toate sunt bazate pe propria sa experiență! 

image

Rezoluțiile pentru 2023 sunt la ordinea zilei în agenda fiecărei persoane. Cum slăbitul este o prioritate pentru mulți, medicul Emi Hosoda spune care sunt cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru pierderea colăceilor. Ea însăși s-a confruntat cu obezitate și a slăbit 100 de kilograme în urmă cu câțiva ani. 

Ce să faci dacă vrei să slăbești în 2023

Un sfat pe care ea îl dă este să verifici cantitatea de zahăr pe care alimentele o au, mai degrabă decât numărul caloriilor. Medicul recomandă, ca în dieta de slăbit, să se evite pâinea albă, orezul alb, cartofii și toate preparatele care conțin zahăr adăugat. „Aceste alimente procesate sunt foarte bogate în carbohidrați și sărace în fibre”, avertizează ea. În plus, recomandă înlocuirea lor cu alimente care susțin slăbitul, precum: fasole, linte, fructe fără amidon, avocado, nuci, semințe cereale integrale, legume verzi și proteine slabe, (precum pește și păsări, fără piele). 

Citește și: Ce mănânci ca să ai o digestie accelerată, să combați constipația și să elimini toxinele 

Nu poți renunța la consumul de dulciuri? Medicul spune că este necesar să te asiguri că organismul tău beneficiază de aportul necesar de magneziu, ce suprimă pofta de zahăr. Pe lângă acest beneficiu, nivelul optim de magneziu ajută la menținerea tonusului muscular și este foarte important pentru energia celulară. 

Doctorul spune că în orice dietă este important să se consume multă apă, deoarece acest lucru conferă sațietate. „Oamenii confundă adesea setea cu foamea. Ei cred că au nevoie de o farfurie de mâncare, când, de fapt, trebuie să bea mai multă apă”, spune ea, pentru publicația „Today”. De asemenea, persoanele cu insuficiență cardiacă, boli de rinichi sau niveluri scăzute de sodiu ar trebui să consulte medicul cu privire la cantitatea de apă pe care trebuie să o consume zilnic, înainte să crească aportul. 

Bineînțeles și mișcarea este importantă, când vrei să slăbești, iar Dr. Emi Hosoda știe cel mai bine asta. Ea recomandă exercițiile care ajută la creșterea masei musculare și pe cele cardio, de cel puțin trei ori pe săptămână. Ideal este să faci 30 de minute exerciții cardio (bicicletă, alergat, înot) și 30 de minute-o oră exerciții cu greutăți. Studiile arată că mișcarea făcută dimineața este potrivită pentru persoanele care doresc să ardă grăsimile. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

cum sa alegi bijuteriile jpg
5 lucruri pe care sa le faci dupa ce ai aflat ca esti insarcinata jpg
faza de platou in procesul de slabire jpg
Sendvisuri de biscuiti cu crema de nuca  Sursa foto shutterstock 1035678472 jpg
clickpentrufemei ro jpg
ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg
Melodia aceasta reduce anxietatea  Sursa foto shutterstock 2228634261 jpg
casa din Londra jpg
Tort cu biscuiti de cacao  Sursa foto shutterstock 274006559 jpg
Budinca apertiv  Sursa foto shutterstock 1530143996 jpg
Bautura care alunga insomnia  Sursa foto shutterstock 544190740 jpg
trifoi  jpg
Muște jpg