5 trucuri vestimentare populare pe TikTok, care îţi vor schimba aspectul în câteva mişcări

Ai dulapul plin de piese vestimentare pe care nu le mai porți, pentru că nu ţi se mai potrivesc bine sau nu se potrivesc cu stilul tău actual? Nu trebuie să le arunci. Pe TikTok vei găsi multe trucuri să reutilizezi aceste piese.

image

Este simplu să ajustezi un tricou prea larg sau un cardigan prea lung. Un pantalon prea larg sau prea strâmt poate fi purtat cu ajutorul unui banal elastic de păr. Folosind doar nişte ace de siguranță și un șiret, faci ca o rochie largă să ţi se potrivească perfect, fără a fi nevoie să mergi la croitorie. Aceste trucuri îţi economisesc timp şi bani. Descoperă cele mai bune trucuri de modă de pe TikTok pentru a folosi piese vestimentare care par bune de aruncat!

Cardigan decupat

Cardiganele decupate sunt în tendințe acum, Artista americană Taylor Swift este o fană a acestui trend. Dacă ai unele mai lungi, nu le arunca! Cele mai lungi sunt grozave pentru adăugarea de straturi la o ținută, mai ales primăvara, dar pot fi și scurtate cu acest truc simplu. Singurul lucru de care ai nevoie este ca acesta să aibă cel puțin trei nasturi. Un videoclip postat pe TikTok de American Threads arată cum să procedezi. Mai întâi, începe prin a încheia nasturele de sus, ca de obicei, apoi introdu al doilea nasture prin a treia butonieră și al treilea prin ultima. Apoi, pur și simplu aduci spre interior excesul de țesătură pentru a face cardiganul să pară mai scurt. Pentru a anula aspectul, doar desfaceți nasturii - nu este nevoie de coasere sau tăiere. La nevoie, poţi desface nasturii pentru a face cardiganul lung din nou.

O curea și o legătură de păr îţi strâng blugii

Dacă slăbeşti sau te îngraşi nu trebuie să-ți arunci blugii tăi preferați. TikTok este plin de ponturi să-i faci mai confortabili, indiferent dacă talia ta este prea mare sau prea mică. Un videoclip postat de American Threads pe TikTok recomandă folosirea unei legături de păr pentru a ajusta pantalonii. Pentru blugii prea largi, iei un elastic de păr și-l pui în jurul nasturelui, apoi tragi de un capăt prin butonieră, apoi din nou peste nasture. Poţi ascunde cu o curea surplusul de material. Pentru blugi prea strâmți, deschizi nasturele, treci un capăt al elasticului de păr în jurul lui și tragi celălalt capăt prin butonieră. Apoi, îl pui înapoi pe nasture.

Aşa eviţi căscarea unei rochii sau bluze cu nasturi!

O problemă comună, în special dacă ai luat în greutate, este purtarea unor cămăși sau rochii cu nasturi. Există multe trucuri pe TikTok care ți-ar putea permite să scoți hainele uitate din spatele dulapului. Utilizatoarea Mimichanbuna arată cum închide în mod diferit nasturii pentru a evita aspectul neplăcut. Trece al doilea nasture prin a treia butonieră și al treilea nasture prin a doua butonieră. Acest lucru creează o răsucire, reducând decalajul. La final, închide nastrurele de sus.

Cum să ajustezi o rochie cu ace de siguranță și un elastic

Când cumperi o rochie, poate fi dificil să obții o potrivire perfectă în zonele pieptului, taliei și feselor și ajunge să fie prea largă în talie. Din fericire, reglarea acesteia nu înseamnă că trebuie s-o duci la croitor. Potrivit utilizatoarei TikTok Refinery29, ai nevoie doar de două ace de siguranță și un elastic.

Primul pas este să întorcii rochia pe dos, s-o îmbraci şi să pui cu atenție acele pe cusătura de pe ambele părți ale taliei, asigurându-te că sunt la același nivel. Apoi, treci elasticul prin ace și-l legi la spate cu o fundă pentru a-l fixa în talie. Dezbraci rochia, o întorci pe faţă şi este gata de purtat.

Umeri structurați cu benzi elastice

Ai un tricou supradimensionat şi vrei un aspect mai structurat? Utilizatoarea TikTok Nour Arida îţi explică în doi timpi şi trei mişcări cum să obţii acest efect cu doar două benzi elastice. Ea începe prin a introduce partea de jos a tricoului în pantaloni. Trafe prima bandă elastică pentru partea de sus a brațului și peste partea de jos a mânecii, asigurându-se că benzile nu sunt prea strânse pe brațe. Trage mâneca spre umeri, apoi creează un unghi ascuțit cu materialul rămas și folosește mâneca pentru a adăuga volum umărului. Repetă pe cealaltă parte, transformând partea superioară într-o piesă structurată, fără mâneci.

Folosește un lanț pentru a transforma aspectul unui maieu

Un maiou plictisitor poate deveni special cu acest truc. Tot ce ai nevoie este un lanț. Puteți folosi o centură de lanț mai veche. Utilizatoarea Kristinakacheeva arată cum ia maioul, fără a-l îmbrăca, și trece lanțul prin bretele. Apoi, trece centura peste cap, ținând maioul în față. Trece fiecare capăt al lanţului prin părțile laterale, înainte de a o înfășura înapoi în jurul spatelui și de a-l prinde la spate. Odată ce este fixat, obţii o piesă uimitoare fără spate.