Accesorizarea ţinutelor: învaţă să accesorizezi corect orice haine

Accesorizarea unei ţinute este unul dintre cele mai importante aspecte atunci când vorbim de modă şi realizarea unei ţinute care să fie în tendinţele actuale. Folosirea accesoriilor potrivite poate salva o ţinută mai simplă şi o poate scoate oricând din anonimat, fiind cea mai la îndemână variantă de a-ţi pune amprenta asupra stilului personal.

image

Accesoriile sunt o idee practică de personalizat ţinute tocmai pentru că vin într-o gamă foarte largă şi ai foarte variante din care poţi alege exact ce ţi se potriveşte cel mai bine cu personalitatea şi stilul ales. 

Iată câteva idei după care să te ghidezi când îţi accesorizezi ţinutele: 

Alege materiale de calitate

Atunci când vorbim de poşete şi încălţăminte calitatea este cheia. Degeaba ai multe pereche de încălţăminte, dar de o calitate mai îndoielnică, dacă nu ai o pereche bună pe care să te poţi baza în cele mai multe dintre situaţii în care vei avea nevoie de ele. O geantă de calitate într-o culoare neutră este din nou un element important, care se poate asorta la foarte multe ţinute, chiar şi la cele casual sport, în funcţie de combinaţiile create. Când îţi creezi garderoba trebuie să integrezi câteva piese de bază, iar apoi să adaugi şi variante aflate în tendinţe. 

Experimentează diverse stiluri

Dacă nu eşti sigur de piesele care ţi se potrivesc poţi oricând să încerci un stil nou. Genul acesta de produse sunt destul de accesibile aşa că îţi oferă şansa să te joci cum ai chef şi să descoperi ce funcţionează şi ce nu ai mai purta vreodată. Iar ulterior dacă găseşti o piesă care ţi se potriveşte, poţi căuta o variantă de o calitate mai bună pentru a o adăuga în garderoba ta permanentă. De pilă pentru stilul boho poţi încerca nişte bandane ori pălării de tip cowboy, pentru un stil mai elegant şi preţios poţi lua o pereche de perle şi nişte mănuşi delicte din dantelă şi tot aşa până găseşti o variantă în care să te simţi confortabil şi cu care să te identifici.

Caută variante diferite

Pentru a ieşi puţin din anonimat, poţi căuta variante de accesorii pe site-uri şi în magazine mai puţin populare, unde e posibil să găseşti piese ceva mai speciale, care nu apar neapărat pe rafturile magazinelor de mall. Nu că ar fi ceva greşit cu accesoriile de la mall, însă poate uneori nu se potrivesc în totalitate cu ceea ce cauţi, aşa că varianta asta de căutare a unor magazine mai puţin cunoscute te poate salva de această căutare intensă şi îţi poate îndeplini dorinţele. Pentru genţi de damă online, cei de la Barneystore.ro sunt o variantă foarte bună, cu produse calitative şi deosebite care merită văzute şi integrate în garderoba ta. 

Aşadar, accesorizarea este un aspect esenţial pentru iubitoarele de modă şi nu numai, fiind un element care poate transforma total o ţinută şi poate pune în evidenţă cele mai banale piese. Secretul unei accesorizări corecte este atenţia la detalii şi puţină inspiraţie, iar restul vine de la sine. 

Sursă foto: pexels.com