Colecția de articole din in, combinație de eleganță și confort

Bucură-te de anotimpul călduros cu ținutele vaporoase din in, din cea mai recentă colecție C&A – perfectă pentru cei care caută combinația de eleganță și confort.

image

Descoperă colecția noastră variată de articole, în culori clasice precum alb și negru, în tonuri neutre precum bej și crem, dar și în culori vibrante precum fucsia și verde-galbui, care îți vor îmbunătăți starea de spirit pe durata verii.

image

Colecția noastră e compusă din bluze, pantaloni, top-uri, costume și rochii cu forme ample și conferă senzația de confort și încrederea în corpul nostru, indiferent de formă.

image

Testează magia inului, unul din cele mai rezistente și durabile materiale pe care natura le oferă, atât de vaporos și lejer încât este perfect pentru zilele calde de vară.

image

Capacitatea sa de retenție a apei garantează o senzație de prospețime și confort întreaga zi. În plus, este un material care se spală ușor, nu se electrizează, nu se scămoșează. Toate articolele noastre din in au certificare EUROPEAN FLAX®, care garantează originea fibrelor textile, din vestul Europei.

image

Colecția din in de la C&A asigură un aspect stilat, dar și experiența confortului în zilele toride ale verii și este deja disponibilă în magazinele C&A.