Cum sa fii confortabila si rafinata in sezonul rece? TOP piese vestimentare care NU pot lipsi din garderoba ta!

Incet, incet, vine momentul sa-ti schimbi look-ul fresh de vacanta si sa treci la hainele calduroase de toamna si de iarna. Cu siguranta, nimic nu se compara cu placerea de a fi imbracata intr-o rochie vaporoasa sau o salopeta din in, dar si in sezonul rece te poti bucura de confort si eleganta cu piesele vestimentare potrivite.

image

Fie ca vrei sa ai o tinuta in mai multe straturi sau sa te concentrezi pe hainele exterioare, exista cateva sfaturi si trucuri care sa te inspire in alegerile pe care le faci. De la bluze si paltoane pana la incaltaminte de iarna, iata cateva articole vestimentare care nu pot lipsi in sezonul rece!

Top piese vestimentare pentru sezonul rece

Avantajul tinutelor de toamna si de iarna este ca te poti juca in voie cu diferite straturi, tricotaje sau modele. Inainte de a merge la shopping pentru completarea garderobei, tine cont de aceste sfaturi pentru a te bucura de confort si caldura maxima in hainele tale:

  • Alege o lenjerie de corp care sa mentina pielea uscata cat mai mult posibil;
  • Puloverul sau jacheta trebuie sa fie fabricate din materiale de calitate pentru a retine cat mai multa caldura corporala;
  • Stratul exterior trebuie sa protejeze de ploaie si de vant.

Bluze cu maneci lungi

Pentru a incepe pregatirea garderobei potrivita sezonului rece, adauga pe lista de cumparaturi cateva modele de bluze cu maneci lungi, pe care le poti purta fie ca atare, fie pe sub camasi sau puloverul preferat. Pentru mai multe optiuni de tinute, alege culori variate, precum alb, negru, cu imprimeuri sau dungate.

Puloverele groase

Fiind un element de baza este absolut necesar sa incluzi cateva pulovere groase in garderoba de toamna-iarna. Sunt piese foarte chic, pe care te poti baza oricand daca vrei sa ai un look casual. De asemenea, un model cu guler inalt este indispensabil, deoarece adauga un plus de eleganta tinutei tale.

Paltoane si jachete

image

Paltoanele si jachetele sunt piese in care merita sa investesti, de aceea este important sa alegi doar modele groase, rezistente si realizate din tesatura de inalta calitate. Superbele paltoane de dama pot fi combinate si asortate cu o multime de articole vestimentare, oferind confort si stil indiferent de ocazie. Lungi, scurte, cambrate sau din stofa, oricare ar fi preferinta ta, alege de la StarShinerS modelul care se potriveste cel mai bine stilului tau.

Pantaloni si blugi

O pereche buna de blugi, cu o tesatura mai groasa, este un must-have pentru a-ti completa tinuta din anotimpul rece. Pentru a adauga si mai multa varietate, alege si colanti din piele, captusiti pe interior, care pot fi usor de stilizat cu orice cizme, pulovere si accesorii.

Incaltaminte calduroasa

In sfarsit, nu uita de incaltamintea care trebuie sa-ti tina de cald indiferent de vreme. Exista diferite modele de pantofi pe care trebuie sa le ai, de la cizme negre scurte sau pana la genunchi, pana la ghete in culori neutre. Chiar daca e frig afara, indrazneste sa porti o rochie feminina cu o pereche calduroasa de cizme cu toc.

Daca nu vrei sa faci rabat de stil si de confort indiferent de temperatura de afara, piesele vestimentare prezentate nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta. Asadar, rasfata-te si simte-te bine cu cele mai cool combinatii pentru anotimpul rece!

Sursa foto: unsplash.com 



Recente

Fibrom uterin jpg
Mira jpg
Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg
Cheesecake cu visine  Sursa foto shutterstock 257497624 jpg
menstruatie jpg
mătuşă jpg