Trucuri de stil pentru minione inspirate de vestimentaţia reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a şi-a petrecut întreaga viață sub privirea atentă a publicului şi a presei. A fost fotografiată de nenumărate ori și a atras admiraţia tuturor prin vestimentaţia potrivită unei persoane minione cum a fost şi ea. Descoperă ce trucuri folosea pentru a arăta mereu impecabil!

Trucuri de stil pentru minione inspirate din vestimentaţia reginei Elisabeta a II a   Sursa foto Shutterstock jpg

Nenumărate tendințe în modă au apărut și au dispărut de-a lungul domniei reginei Elisabeta a II-a, dar ea a rămas fidelă stilului ei, ba chiar a fost o sursă de inspiraţie pentru multe femei.

Înainte de a deveni regină, micuța prințesă Lilibet, așa cum o numea tatăl ei, era o fată care iubea într-atât de mult moda, încât se strecura în afara Palatului Buckingham pentru a merge la cumpărături cu sora ei. Îi plăcea să vizioneze filme de la Hollywood, iar “Pe aripile vântului” a fost preferatul ei. Prin urmare, a încercat să copieze look-ul eroinei Scarlett O'Hara şi să adapteze stilul de rochii cu talie evidenţiată și volane. De-a lungul vremii, a descoperit ce anume o avantajează la întălţimea ei de numai 1,63 m. Secretele stilului ei devenit inconfundabil pot fi de folos oricărei persoane feminine minione.

Rochiile şi fustele midi

Pentru minione, sunt potrivite fustele midi şi rochiile asemănătoare ca lungime. Regina Elisabeta a II-a a demonstrat că fusta midi în carouri este o piesă grozavă pentru femeile minione. Poţi încerca şi tu s-o porţi cu un tricou simplu sau un tricot confortabil, alături de o pereche de mocasini.

Monocromia

Vestimentaţia într-o singură culoare este o alegere perfectă pentru minione. Pentru regretata regină britanică, care avea doar 1,63 m, a fost o idee foarte bună să poarte costume în două piese şi rochii uni, în culori tari. În acest fel, chiar dacă se afla în depărtare, publicul o putea recunoaşte. În garderoba ei, se găseau rareori nonculori, în schimb umeraşele erau pline cu toate culorile curcubeului, de la roșu aprins până la albastru, până şi îndrăzneţe culori neon.

Regina Elisabeta a II-a folosea culorile şi ca o modalitate de a transmite mesaje diplomatice. Într-o vizită în Irlanda, a îmbrăcat verde ca un tribut vestimentar adus Insulei de Smarald.

Citeşte şi: Prima şi ultima noapte în care Regina a părăsit palatul ca să se bucure de libertate. Gestul scandalos pe care l-a făcut

Atenţie la proporţii!

Regina cunoştea toate trucurile stiliştilor. Proporția contează atunci când ești fotografiat în mod constant, așa că purta uneori perne de umăr. Se pare că umărul ei stâng era puțin mai înalt decât cel drept, căptușeala suplimentară ajuta la echilibrare și-i oferea simetrie.

Un alt truc: pensele pe verticală. Acestea au fost adesea observate în vestimentaţia reginei, pentru că acestea au darul de a alungi vizual corpul.

image

Adora imprimeul cu buline

Printre imprimeurile iubite de regină s-a numărat cel cu buline. Se estimează că 20% din garderoba ei era alcătuită din haine cu buline. La acestea se adaugă cele cu imprimeuri florale.

Vezi şi: Regina Elisabeta a II-a, inventatoarea. Lucrul adorabil pe care l-a creat Majestatea Sa

Pălării cu boruri înguste

Regina Elisabeta a II-a a fost admirată pentru pălăriile ei. O avantajau cele potrivite persoanelor minione, cu boruri înguste şi calota mai înaltă, potrivite pentru rochiile sau fustele midi pe care le purta adesea.

FOTO: Shutterstock