Garderoba de primăvară: ce culori se poartă în acest sezon

Primăvara, anotimpul reînnoirii, este un moment oportun pentru a-ți schimba garderoba. A sosit momentul să porți cele mai iubite culori ale sezonului, așa că iată care sunt acestea! 

image

Industria modei lansează colecții noi pentru fiecare sezon, mai ales pentru primăvară, când multe femei își doresc o schimbare în garderobă. În acest anotimp, așteptat de multe doamne și domnișoare, au revenit la modă culorile calde, potrivite pentru condițiile mai blânde.

Spre exemplu, vei observa în vitrinele multor magazine haine Peach Fuzz, o nuanță de piersică blândă. Aceasta este culoarea anului 2024, așa că îți sugerăm să îți pregătești garderoba de pe acum cu astfel de piese vestimentare, pentru că le vei mai putea purta cu încredere și la începutul sezonului toamnă-iarnă! 

Citește și: Ce culori se asortează perfect cu peach fuzz, culoarea anului 2024?

Ce alte culori se vor purta în această primăvară?

În această primăvară, ne îndepărtăm de violetul închis, care a fost la modă în sezonul de iarnă, și optăm pentru lavanda deschisă. Poți alege bluze și paltoane în această nuanță, pe care le poți accesoriza cu blugi albaștri sau chiar cu o fustă albă. Un top lavandă va arăta minunat cu o pereche de blugi din piele, la fel și o rochie pentru petrecere în această nuanță! 

O altă culoare în tendințe este Ice Blue (Albastru Gheață), o nuanță de albastru deschis care amintește de culoarea gheții și este asociată cu seninătatea, prospețimea și aerul curat. Arată minunat când este purtată cu tonuri de piele sau cu obiecte vestimentare închise la culoare! 

Vezi și: Ce manichiuri se vor purta în anul 2024. Lasă-te inspirată de noile tendințe!

Dacă ești adepta culorilor neutre, avem o veste bună pentru tine! În această primăvară, vor fi la mare căutare obiectele vestimentare gri! Deși multe persoane asociază această nuanță cu monotonia, de fapt, avantajul este că griul este o culoare versatilă și poate fi încorporată cu ușurință în garderobă. O poți purta aproape în orice context, iar dacă îți dorești să o evidențiezi, o poți accesoriza cu haine portocalii. Așadar, tu pentru ce culori vei opta în acest sezon atât de așteptat? 

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest  



Recente

Prajitura poloneza  Sursa foto shutterstock 1935242111 jpg
clickpentrufemei ro jpg
femeie în casă  foto   Shutterstock jpg
Deshidratare jpg
femeie ca o regină foto   Shutterstock jpg
mască de față  foto   Shutterstock jpg
Ginkgo biloba  Sursa foto shutterstock 1767278624 jpg
Fibrom uterin jpg
Mira jpg
Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg