Parfumuri cu arome unice, care te vor scoate în evidență

De-a lungul anilor au fost apreciate mai multe parfumuri damă, de lux, care au arome deosebite și note unice, excepționale create de branduri de renume internațional.

image

Acestea sunt apreciate mai ales de femeile încrezătoare, îndrăznețe, cu o personalitate puternică și care vor să iasă în evidență. 

Parfumuri cu arome picante

Aromele picante și îndrăznețe sunt folosite în mod frecvent la parfumurile scumpe. Acestea includ note de ghimbir, cuișoare, piper roz, care sunt combinate cu notele lemnoase și florale, cum sunt acelea de tuberoză, iasomie și lemn de santal. Dacă se dorește un parfum picant ce induce o senzație de căldură, atunci trebuie ales unul cu note de tuberoză, lemn de stejar și vanilie Bourbon. 

Unele parfumuri sunt mai îmbietoare decât altele, pentru că au arome de cuișoare, vetiver, bergamotă italiană și note lemnoase, de cedru și santal. 

Pentru a ieși în evidență, experții recomandă și parfumurile cu note picante intense, de cuișoare, lemn de santal și olibanum, combinate cu note de pachouli, floare de portocal și iasomie. 

Un amestec excelent dulce-picant apare la parfumul Mugler Angel. Acesta este special creat pentru femeile frumoase, dulci, misterioase, cu putere de seducție. Parfumul are note de lemn de santal, mosc, patchouli, vanilie, cumarină, caramel, ciocolată, miere, orhidee, trandafir, căpșună, bergamotă de Calabria, rug, helional și iasomie. Parfumul Mugler Angel pentru femei este minunat și provoacă dependență. 

Parfumuri cu arome florale

image

Un exemplu bun de parfum cu arome florale, de damă, este Flowerbomb de la Viktor & Rolf. Acest parfum este pentru femei îndrăznețe, care vor să atragă atenția persoanelor din jur. Parfumul include note de pachouli, flori de portocal, iasomie, frezie, bergamotă dulce, ceai, trandafir, orhidee. Aroma acestui parfum este persistentă, îmbătătoare și perfectă pentru femeile romantice, fermecătoare. 

Dacă ești în căutare de parfumuri de bună calitate, alege parfumuri de lux de la mărci populare, precum: Calvin Klein, Estée Lauder, Hermès, Montblanc, Versace, Carolina Herrera și altele. Acestea sunt parfumuri scumpe dar au note speciale, ingrediente naturale și sunt considerate un must-have. 

Cele mai populare și bine vândute sunt parfumurile unisex, care au efect revigorant și oferă o stare de bine. Acestea au de obicei note fructate, de ananas, papaya, coacăze negre, în combinație cu note de chihlimbar și alte arome. 

Dacă vrei un parfum seducător, atunci ar trebui să alegi un produs cu note florale mai intense, cum sunt acelea de iasomie, trandafir și flori de portocal, combinate cu note de bergamotă, vanilie, oliban și lemn de santal. 

image

Parfumul Lancôme Poême este fermecător, are note de iasomie, mimoză, flori de portocal, mac albastru himalaian, vanilie, datura și floare de lychee. Acest parfum este creat pentru femeile care adoră aromele intense florale, dulci și care sunt ideale pentru sezonul de iarnă. 

Produsele marca Lancôme sunt de calitate înaltă, au un farmec aparte, specific franțuzesc și trebuie să facă parte din arsenalul de frumusețe al oricărei femei. Lancôme și-a dorit mereu să creeze produse de lux, care să le facă pe femei fericite și să le confere încredere în propria frumusețe. 

ClickPentruFemei (1) (9) jpg

În luna noiembrie te poți bucura de oferte și promoții de nerefuzat la parfumuri, produse cosmetice și de make-up de la Yves Saint Laurent, Jean Paul Gaultier, Essence, Catrice, Rimmel, Clarins, Armani, Chanel și alte branduri internaționale. Pentru asta, vezi reducerile la parfumuri damă Black Friday care încep chiar mai devreme de acest eveniment, din data de 07 noiembrie 2022 și se termină în data de 27 noiembrie 2022.



Recente

imbatranirea prematura este accelerata de felul in care bei apa jpg
Prajitura cu scortisoara  Sursa foto shutterstock 1038045298 jpg
Lasagna cu spanac  Sursa foto shutterstock 362034866 jpg
Exercitii Pilates care iti subtiaza talia  Sursa foto shutterstock 610194995 jpg
ulei de masline jpg
Poza de cover  Care sunt principalele aspecte intalnite la copiii cu tulburare de spectru autist  Iata ce trebuie sa cunosti despre acestea! Copil cu TSA, terapeut, cabinet jpg
gradinarit  jpg
Gogosi cu mas si scortisoara  Sursa foto shutterstock 318892187 jpg
Felul in care dormi conteaza jpg
Ce provoaca manacarimi ale pielii  Sursa foto shutterstock 1169648437 jpg
Placinta cu spanac si branza  Sursa foto shutterstock 1074532910 jpg
pisică albă  foto   Shutterstock jpg
Briose cu mere  sursa foto shutterstock 1468526849 jpg
bicicleta, sala de fitness jpg
polipii pe colon jpg
Laptele cu mirodenii regleaza glicemia si digestia  Sursa foto shutterstock 1843827337 jpg
pesticide jpg
Piept de pui cu spanac  Sursa foto shutterstock 1880367337 jpg
Dexcom ONE Romania jpg
clickpentgrufemei ro jpg