Rochii de mireasă în 2022: care sunt tendințele pentru acest an

Anul trecut, la fel ca aceasta, trendul rochiilor simple a ramas cel mai repetat în rândul mireselor. Acum, un fenomen permanent, puține mirese stilate pot rezista modelelor măgulitoare, minimaliste.

image

Restricțiile au fost ridicate și se pot organiza din nou evenimente, iar dacă plănuiți o nuntă în acest an, este important să știi și care sunt tendințele în materie de rochii de mireasă. În acest fel vei alege rochii ocazie potrivite pentru evenimentul tău, dar și care se vor potrivi tendințelor. Iată mai jos care sunt elementele pe care să le cauți în rochii de mireasă în 2022.

Lungime asimentrică

Cele mai originale mirese își vor găsi cel mai bun aliat în rochii de mireasă cu lungimea asimetrică. Perfectă pentru nunți în oraș, sărbători civile și ca a doua rochie pentru ziua cea mare, această propunere simplă vine de la Oscar de la Renta și reprezintă caracterul newyorkez asociat cu firma împreună cu note de delicatețe.

Capă

Un element perfect, mai ales dacă nunta are loc toamna. Capa oferă un plus de eleganță și mister unei rochii de mireasă. Vom întâlni acest trend destul de des, în special la acele mirese originale, care caută să iasă în evidență în ziua nunții și își doresc ca aceasta să fie o zi de neuitat, ca un basm.

Despicături

Este un moment perfect pentru a opta pentru rochii de mireasă cu despicătură, pentru a etala discret picioarele. Aceste rochii de mireasă sunt extrem de elegante, dar în același timp sexy și sunt perfecte pentru miresele care caută și un plus de confort. Rochiile cu despicături sunt mult mai ușor de purtat spre deosebire de rochiile mari, pompoase, de prințesă. Despicăturile sunt destul de comune când ne gândim la rochii ocazie, deci le putem avea și la rochiile de mireasă.

Fundă la spate

Există foarte multe feluri în care o rochie de mireasă poate fi transformată, cu detalii fine sau poate chiar surprinzătoare, dar cel mai popular mod acum este cu funde. O fundă mare, la spate, poate schimba complet modul în care arată rochia de mireasă. Dacă rochia este simplă și elegantă, o fundă îi va fi un element distinctiv.

Decolteu fals

Un trend foarte des întâlnit în ultimii ani, transparențele pot fi cea mai bună alegere pentru miresele care vor să încerce un alt fel de decolteu pentru rochia de mireasă, însă nu vor să arate prea mult. Cunoscut drept „decolteu fals”, această tendință a funcționat și funcționează în continuare chiar și pentur cele mai moderne mirese. Oferă eleganță, feminitate și romantism unei rochii de mireasă.

Rochii modulare

Pentru cele mai nonconformiste mirese, nimic mai bun decat o rochie care se adapteaza tuturor momentelor zilei mari. Acum există rochii de mireasă care sunt realizate din elemente detașabile, care îți permit să mixezi elementele între ele în funcție de fiecare moment al zilei. Este o variantă pe cât de unică, pe atât de practică, care îți oferă posibilitatea să arăți diferit la cununia civilă, cununia religioasă și la petrecere fără să fii nevoită să dai o mulțime de bani pe mai multe rochii de ocazie.

Mâneci scurte

Mânecile lungi și franțuzești, în diferitele lor stiluri, țesături și formate, sunt de obicei cele alese de mirese pentru cele mai reci luni ale anului . Cu toate acestea, la aceste două opțiuni au fost adăugate recent mânecile scurte, una dintre cele mai alese în 2021 în cele patru sezoane ale anului. Mânecile scurte sunt în continuare o alegere excelentă și în 2022, mai ales dacă îți dorești să ascunzi brațele sau umerii.

Decolteu încrucișat la spate

De câțiva ani, ochii curioșilor și experților în modă sunt îndreptați spre spatele miresei. Această zonă a căpătat proeminență datorită designerilor care au știut să surprindă cu texturi, materiale și design neașteptate. Decolteurile încrucișate sunt cele care ies în evidență în acest an. Sunt perfecte pentru acele mirese care vor să adauge un element surprinză rochiei lor și, de ce nu, să scoată în evidență spatele rochiei.

Umăr gol

Rochiile cu umăr gol sunt printre preferatele vedetelor sau a membrilor caselor regale ale lumii. Un decolteu asimetric, cu umăr gol oferă un efect special unei rochii simple. Este de efect, dar fără a fura din eleganța unei rochii și a face-o să pară vulgară.

Decolteu pătrat

Un trend minoritar în trecut, decolteul pătrat a devenit din ce în ce mai popular, mai ales după difuzarea serialului Bridgerton. Este un element deosebit, care oferă eleganță și scoate în evindeță zona gâtului. Poate fi purtat împreună cu un colier deosebit și vă va oferi acel aspect regal.

Nu uitați să alegeți în primul rând rochii de mireasă în funcție de preferințele pe care le aveți. Este mult mai important să vă simțiți bine în ziua nunții decât să fiți în pas cu moda. De asemenea, materialul este foarte important. Trebuie să fie de calitate și să nu irite.



Recente

Cum alegi oja semipermanentă potrivită și cum se întreține corect jpg
Cum stii daca te ingrasi din cauza tiroidei  Sursa foto shutterstock 332045699 jpg
Caderea parului are legatura cu menopauza  Sursa foto shutterstock 2189042279 jpg
Prajitura cu biscuiti si crema de zahar caramelizat  Sursa foto shutterstock 268179653 jpg
O scriitoare britanica a alergat 30 de minute pe zi  Ce efecte a observat  Sursa foto shutterstock 136301591 jpg
Cozonac Con jpg
Salata caprese Sursa foto shutterstock 2081011198 jpg
cum sa alegi bijuteriile jpg
5 lucruri pe care sa le faci dupa ce ai aflat ca esti insarcinata jpg
faza de platou in procesul de slabire jpg
Sendvisuri de biscuiti cu crema de nuca  Sursa foto shutterstock 1035678472 jpg
clickpentrufemei ro jpg
ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg