Top 5 sfaturi esențiale: cum organizezi petrecerea de vis la piscină

Cum vremea călduroasă este o adevărată provocare, este momentul oportun pentru un eveniment inedit.

image

Fie că vrei să-ți sărbătorești ziua de naștere sau să petreci timp alături de prieteni, soluția poate fi o petrecere la piscină. Aceasta este o variantă distractivă, inedită și răcoroasă pentru toată lumea. Să organizezi un astfel de eveniment pare o provocare, dar ai nevoie să ții cont de câteva detalii. Mai departe, venim în ajutorul tău cu 5 sfaturi pentru un pool party reușit.

1.  Propune o tematică atractivă

Lasă-ți imaginația să-și spună cuvântul și alege o idee atractivă pentru petrecerea ta. O variantă inspirată este o tematică retro, cu influențe jucăușe, care îi va trimite pe invitați cu gândul la o vacanță.

De exemplu, poți da tonul petrecerii cu o pereche de sandale sau de papuci cu print geometric multicolor de la Missoni. Se pot combina ușor în ținute lejere, alături de costumul de baie și o rochie maxi sau cu pantaloni scurți în nuanțe delicioase de roz sau bleu. Iar o geantă plic oversized este un must-have pentru micile obiecte necesare, precum crema de soare și o pereche chic de ochelari.

2.  Alege locul potrivit

Dacă îți dorești să organizezi petrecerea la o piscină privată, rezervă din timp locul și ia în considerare mai multe detalii. Printre acestea, se află numărul persoanelor invitate și, mai ales, dacă vor fi prezenți și copii. Alege o piscină cu salvamar și ține cont de adâncimea apei.

În cazul în care locuiești la casă și ai suficient spațiu, o opțiune convenabilă și accesibilă este să montezi chiar la tine în curte o piscină gonflabilă. Indiferent de situație, ia în calcul toate măsurile de protecție necesare.

3.  Pregătește câteva jocuri distractive

Jocurile sunt o parte importantă a petrecerii, așa că acordă-le atenția cuvenită. Pune la dispoziția invitaților recuzita necesară, cum ar fi diverse mingi și inele pentru scufundări. Mai poți avea o poartă și un coș pentru a juca polo, dar și saltele cu diverse forme haioase.

De ajutor este și muzica aleasă, așa că pentru jocurile acvatice propune câteva melodii vibrante și pline de ritm. În plus, asigură-te că invitații au la îndemână papuci antiderapanți, prosoape sau ochelari pentru înot, precum și alte obiecte utile.

4.  Stabilește un meniu lejer

Stabilește un meniu cu produse care se pretează pentru vremea călduroasă. De exemplu, începe cu snacksuri, iar pentru felul principal alege frigărui de pui, chiftele și garnituri din legume la grătar sau cartofi la cuptor. Adaugă o salată cu un dressing răcoritor, cu lămâie și mentă. Poți lua în considerare și opțiunea ca o firmă de catering să-ți asigure toate cele necesare.

În plus, apa, limonada, ice tea-ul și cocktailurile lejere sunt nelipsite de la un pool party. În ceea ce privește dulciurile, mizează pe cele lejere: biscuiți, batoane cu fructe uscate, banana bread sau înghețată (dacă ai posibilitatea de a o păstra la rece).

5.  Optează pentru decorațiuni amuzante

Împarte locul în mai multe zone de interes. Vei avea nevoie de un spațiu la umbră pentru a organiza masa, o zonă cu șezlonguri și umbrele și una de relaxare. Pentru a le decora, folosește ghirlande, baloane, iar pentru seară, felinare. În plus, câteva lămpi plutitoare vor crea o atmosferă deosebită. Totodată, îți poți surprinde invitații cu eșarfe, pălării sau coronițe multicolore. Iar pentru copii, asigură-te că aceștia au la dispoziție un spațiu de joacă dedicat și că sunt supravegheați.

O petrecere la piscină este un eveniment inedit, care va aduce zâmbete pe chipul tuturor. Pe lângă momentele de distracție, invitații se vor bucura și de ceva răcoare. După ce ai ales locul potrivit și tematica evenimentului, restul lucrurilor vor veni de la sine. Tu ai fost sau ai organizat până acum un pool party?

Sursă foto: Freepik