Tunsorile toamnei 2023: ce se poartă în acest sezon

Toamna este momentul ideal pentru a face o schimbare de look. Prin urmare, ce-ai spune de o tunsoare nouă, care să necesite întreținere redusă? Noi îți spunem ce tunsori se poartă în acest sezon! 

image

Dacă ești o mamă ocupată sau ai un program de muncă agitat, cel mai probabil nu ai mult timp la dispoziție pentru a-ți coafa părul. Din fericire, îți spunem că există unele tunsori, ușor de îngrijit, care te vor face să arăți foarte bine, fără efort! 

Citește și: Cu sau fără breton? Ce tunsoare să alegi în funcție de forma feței 

Tunsoarea Bob 

În acest sezon se poartă tunsoarea Bob, potrivită pentru femeile care își doresc un look tineresc. Este o tunsoare versatilă, care implică tăierea părului astfel încât să fie mai scurt în spate și lung în față, (vezi în galerie foto!). Există mai multe variante de bob - clasic, lung sau asimetric. Pentru îngrijirea acestei coafuri, este necesar, ca după spălare, să îți usuci părul drept, cu o perie, apoi, să îl ondulezi ușor la vârfuri. Nu uita că, pentru a-ți menține părul frumos și sănătos, trebuie să îl tunzi la 6-8 săptămâni și să folosești un produs cu protecție împotriva căldurii! 

Tunsoarea Pixie 

În toamna anului 2023 se poartă și „Pixie”, o tunsoare scurtă, care implică tăierea părului scurt, în jurul capului, lăsându-l mai lung în partea de sus a capului. Această tunsoare oferă un aspect lejer și este ușor de întreținut. Ca să o aranjezi, după ce te-ai spălat, usucă-ți părul, apoi, cu un ondulator, adaugă un plus de volum. De asemenea, pentru a-ți menține coafura, este necesar să îți tunzi părul la fiecare 4-6 săptămâni. 

Citește și: Tunsorile care te întineresc. Alege stilul pixie, pentru că îți pune în evidență pomeții 

Tunsoarea Lup

Această tunsoare, numită „Lup”, a devenit apreciată în ultimii ani pe rețelele de socializare. Se numește astfel, deoarece poate crea o anumită asemănare cu părul des al unui lup. Acest stil se caracterizează prin părul tăiat în scări, care oferă volum. Pentru a aranja o astfel de tunsoare, pur și simplu, spală-ți părul, usucă-l și aplică un produs pentru volum. Pentru a-ți întreține tunsoarea, este necesar să îți tunzi părul la fiecare 6-8 săptămâni. 

Sursă foto: Shuterstock, Pinterest  



Recente

Prajitura poloneza  Sursa foto shutterstock 1935242111 jpg
clickpentrufemei ro jpg
femeie în casă  foto   Shutterstock jpg
Deshidratare jpg
femeie ca o regină foto   Shutterstock jpg
mască de față  foto   Shutterstock jpg
Ginkgo biloba  Sursa foto shutterstock 1767278624 jpg
Fibrom uterin jpg
Mira jpg
Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg