Vrei să impresionezi angajatorul? Vezi cum trebuie să arate ținuta ta la interviul de angajare!

Oricine își dorește să facă o impresie bună la interviul de angajare, iar vestimentația potrivită ajută în acest sens. Îți spunem ce culori să porți pentru a-ți impresiona superiorii! 

cum te imbraci la interviul de angajare jpg

Înaintea unui interviu de angajare, îți pregătești CV-ul în cel mai mic detaliu, știi deja cum să răspunzi la întrebările intervievatorului și ești nerăbdător să îi spui acestuia cât de mult îți dorești locul de muncă pentru care ai aplicat, așa-i? 

Citește și: Ce să îi răspunzi angajatorului la întrebarea „de ce ai plecat de la fostul loc de muncă?”

Emoțiile sunt mari, așa că alegerea vestimentației poate că este ultimul lucru la care te gândești, însă o ținută potrivită te va face să te simți încrezător și să îi transmiți angajatorului că ești o persoană serioasă de îndată ce pășești în sediul firmei. 

Ce culori să porți la interviul de angajare

Dacă albastrul se numără printre culorile tale favorite atunci ești o persoană norocoasă! O poți purta în cadrul interviului, deoarece arată că ești o persoană stabilă, de încredere și organizată. Încă din Evul Mediu, această culoare reprezintă puterea, scrie „The List”! Dacă interviul se desfășoară într-un cadrul corporativ îți recomandăm bluemarin clasic. 

 • Culorile stridente, precum roșu aprins, verde deschis sau portocaliu strident, atrag atenția în mod negativ, așa că este mai bine le eviți sau alegi să le porți cu moderație! 

Dacă albastrul nu rezonează cu personalitatea ta, poți purta culori neutre, precum gri. Hainele gri dezvăluie că ești o persoană rațională, punctuală și pregătită să rezolve problemele. În psihologia culorilor, griul reprezintă echilibrul și imparțialitatea, care sunt, de asemenea, calități importante în ochii angajatorilor. Atât gri închis, cât și gri deschis sunt alegeri bune, așa că optează pentru cea care te atrage mai mult! 

Vezi și: Gesturi aparent fără intenție prin care ești testat la interviu 

Îți dorești să transmiți că ești o persoană creativă, încrezătoare și pregătită să iasă din zona de confort? Cea mai potrivită combinație de culori, care arată ai aceste calități, este mov și galben. Pe de o parte, movul transmite că ai o personalitate unică, iar pe de altă parte, galbenul simbolizează pozitivitatea. Persoanele cu tonuri calde ale pielii ar trebui să opteze pentru galben muștar și mov, iar cele cu tonuri mai reci ale pielii pentru galben pal și violet deschis sau lavandă. 

Sursă foto: Shutterstock  Recente

fructe jpg
Rosii umplute Sursa foto shutterstock 174626549 jpg
Cum sa controlezi transpiratia excesiva Sursa foto shutterstock 1995953054 jpg
produse machiaj ruj mascara fond de ten jpg
geamuri jpg
gătit online foto  Shutterstock jpg
retinol crema hidratanta de fata (1) jpg
166d3894 a416 cdfa 44c9 b913f555bdf1 jpg
ok baie amenajata cu cada jpg
ten frumos foto  Shutterstock jpg
cremă de plajă foto  Shutterstock jpg
Prajitura cu zmeura, caramel si migdale Sursa foto shutterstock 222868774 jpg
Aurul verde contine colagen si previne caderea parului Sursa foto shutterstock 156425315 jpg
Ghid de calatorie cu copiii Sursa foto shutterstock 622990619 jpg
Painici cu usturoi Sursa foto shutterstock 85029145 jpg
carente jpg
Alimente inghetate jpg
clickpentrufemei (1) jpg
Tarta de vara Sursa foto shutterstock 2021914094 jpg
stres jpg