Vrei să impresionezi angajatorul? Vezi cum trebuie să arate ținuta ta la interviul de angajare!

Oricine își dorește să facă o impresie bună la interviul de angajare, iar vestimentația potrivită ajută în acest sens. Îți spunem ce culori să porți pentru a-ți impresiona superiorii! 

cum te imbraci la interviul de angajare jpg

Înaintea unui interviu de angajare, îți pregătești CV-ul în cel mai mic detaliu, știi deja cum să răspunzi la întrebările intervievatorului și ești nerăbdător să îi spui acestuia cât de mult îți dorești locul de muncă pentru care ai aplicat, așa-i? 

Citește și: Ce să îi răspunzi angajatorului la întrebarea „de ce ai plecat de la fostul loc de muncă?”

Emoțiile sunt mari, așa că alegerea vestimentației poate că este ultimul lucru la care te gândești, însă o ținută potrivită te va face să te simți încrezător și să îi transmiți angajatorului că ești o persoană serioasă de îndată ce pășești în sediul firmei. 

Ce culori să porți la interviul de angajare

Dacă albastrul se numără printre culorile tale favorite atunci ești o persoană norocoasă! O poți purta în cadrul interviului, deoarece arată că ești o persoană stabilă, de încredere și organizată. Încă din Evul Mediu, această culoare reprezintă puterea, scrie „The List”! Dacă interviul se desfășoară într-un cadrul corporativ îți recomandăm bluemarin clasic. 

  • Culorile stridente, precum roșu aprins, verde deschis sau portocaliu strident, atrag atenția în mod negativ, așa că este mai bine le eviți sau alegi să le porți cu moderație! 

Dacă albastrul nu rezonează cu personalitatea ta, poți purta culori neutre, precum gri. Hainele gri dezvăluie că ești o persoană rațională, punctuală și pregătită să rezolve problemele. În psihologia culorilor, griul reprezintă echilibrul și imparțialitatea, care sunt, de asemenea, calități importante în ochii angajatorilor. Atât gri închis, cât și gri deschis sunt alegeri bune, așa că optează pentru cea care te atrage mai mult! 

Vezi și: Gesturi aparent fără intenție prin care ești testat la interviu 

Îți dorești să transmiți că ești o persoană creativă, încrezătoare și pregătită să iasă din zona de confort? Cea mai potrivită combinație de culori, care arată ai aceste calități, este mov și galben. Pe de o parte, movul transmite că ai o personalitate unică, iar pe de altă parte, galbenul simbolizează pozitivitatea. Persoanele cu tonuri calde ale pielii ar trebui să opteze pentru galben muștar și mov, iar cele cu tonuri mai reci ale pielii pentru galben pal și violet deschis sau lavandă. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Prajitura poloneza  Sursa foto shutterstock 1935242111 jpg
clickpentrufemei ro jpg
femeie în casă  foto   Shutterstock jpg
Deshidratare jpg
femeie ca o regină foto   Shutterstock jpg
mască de față  foto   Shutterstock jpg
Ginkgo biloba  Sursa foto shutterstock 1767278624 jpg
Fibrom uterin jpg
Mira jpg
Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg