Cele mai deprimante locuri de muncă. Nu face față oricine!

Mai mulți utilizatori ai unui forum au răspuns la întrebarea „care este cel mai deprimant loc de muncă?‟, așa că iată care au fost cele mai comune răspunsuri! 

image

Multe locuri de muncă pot fi epuizante din punct de vedere emoțional, însă unora chiar nu le face față oricine… Îți dorești să îți schimbi locul de muncă și în același timp să te duci cu plăcere la noul job? Mai bine te gândești de două ori înainte să aplici pentru aceste posturi, care, potrivit unor internauți, ar fi cele mai deprimante joburi din lume. 

Citește și: S-a aflat care este cel mai stresant moment al zilei. Se aplică și în cazul tău? 

Topul celor mai deprimante locuri de muncă din lume

Serviciile de protecție a copilului se află pe locul 10 în topul celor mai deprimante locuri de muncă. Acești angajați se ocupă de cazurile de abuz asupra copiilor, ceea ce poate fi epuizant din punct de vedere emoțional. Pe locul 9 se află soldații, care pot fi trimiși în zone de război sau în alte locuri periculoase, ceea ce poate fi foarte stresant și traumatizant atât pentru ei, cât și pentru familiile lor. Jurnaliștii ocupă locul 8. Adesea, aceștia trebuie să prezinte evenimente tragice care le pot afecta sănătatea mintală. În plus, presiunea de a respecta termenele limită pot duce, de asemenea, la burnout

Pe locul 7 se află persoanele care lucrează în serviciile de urgență, fie că vorbim despre paramedici, pompieri sau ofițeri de poliție care se confruntă în mod regulat cu situații traumatizante și periculoase. Locul 6 este ocupat de consilierii în domeniul adicțiilor. În dorința de a-i ajuta pe alții să depășească depedența de abuzuri, aceste persoane pot fi supuse unui proces dificil și solicitant din punct de vedere emoțional. Cei care lucrează în call center pot fi supuși stresului psihic, deoarece contactul cu clienții nemulțumiți poate fi obositor și demoralizant. Pe locul 4 se află persoanele care lucrează în adăposturi de animale. Deși pare o profesie frumoasă, acești angajați iau contact cu abuzurile pe care animalele de suferă, iar asta poate fi greu de suportat. 

Citește și: TEST. Ce vezi prima oară îți arată ce profesie ți se potrivește 

Pe locul al treilea se află asistenții sociali, care lucrează cu persoane care au trecut prin traume și abuzuri, iar pe locul al doilea medicii legiști, care investighază cauzele morții. Care să fie cel mai deprimat job? Potrivit site-ului „Max My Money‟, persoanele care lucrează în pompe funebre. Acești angajați se întâlnesc zilnic cu familii îndurerate, iar să fii detașat și să faci față stresului este epuizant. 

Sursă foto: Shutterstock  Recente

Test de personalitate jpg
depresie, burnout jpg
Filme de groaza jpg
Persoana toxica dependenta de drama  Sursa foto shutterstock 641808046 jpg
Interviu jpg
jobul viitorului jpg
Paralizie in somn jpg
Zambet jpg
Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg
Test jpg