Nuanţe de păr în tendinţe la finalul lui 2022. Alege una pentru acest sezon rece!

Schimbarea sezonului anunță aproape întotdeauna o schimbare în tendințe, mai ales când vine vorba de culorile părului. Dacă vrei să încerci o nuanță complet nouă, vezi ce tendințe merită testate în sezonul rece 2022!

Nuante de par in tendinte la finalul lui 2022 Sursa foto shutterstock 523630864 jpg

Toamna necesită o „îmblânzire‟ a nuanţelor de brunet. Pentru a face acest lucru, se recomandă adăugarea de tente de caramel pentru a da un volum subtil. Şi tonurile de cafea vor fi în tendințe pentru brunete. Această nuanță avantajează majoritatea celor care o aleg și nu se întreține prea greu.

Şi blondele pot încerca tonuri de cafea, dar unele de latte, bej, nisipiu. O altă tendinţă pentru părul blond este vanilia franceză, un amestec de cenuşiu şi tonuri calde de blond.

Ciocolatiu-roşcat

Abordarea unui ciocolatiu de acest fel este o modalitate bună pentru o brunetă de a cocheta cu roşcatul. Prin urmare, dacă ai curiozitatea să vezi cum ţi-ar sta un roşcat, este o modalitate de a testa.

Vezi și: Cum să-ți îngrijești în mod eficient părul uscat, fragil și deteriorat?

Ciocolatiu

Tonul profund, de ciocolată, avantajează pe multă lume. Este o nuanță grozavă atât pentru tonurile de piele reci, cât și pentru cele calde. Aceste nuanțe întunecate ajută la reflectarea luminii și oferă părului o mișcare naturală.

Tendința părului ciocolatiu cu tonuri de brunet închis este potrivită celor care vor un plus de strălucire. Ciocolatiul este o nuanţă caldă care conferă profunzime, volum. Stilistul tău poate alege să încorporeze un amestec de nuanțe brune pe bază de roșcat, pentru a se potrivi cu o nuanță caldă a pielii, sau castaniu, pentru a se asorta cu un ton rece a tenului.

Citește și: Top 3 nuanțe de păr pentru fete cu ochi albaștri

Brunet ars

Această nuanţă oferită în mod natural de soarele verii este completată de un plus de strălucire şi hidratare din partea stiliştilor, dar fără a-i lua din tonul stins. Este o tendință populară la finalul anului 2022.

Blondul Barbie

Odată cu anunţarea lansării filmului “Barbie” în vara anului viitor, cu actriţa Margot Robbie în rolul principal, nu este surprinzător că blondul ei deschis a început deja să fie la modă. Va fi o tendință în următoarea perioadă. Margot Robbie va inspira o nouă generație de blonde.

Roşcat-portocaliu

Nuanțele calde sunt foarte potrivite pentru toamnă și sezonul rece, pentru că vin în contrast cu vremea mohorâtă. Roşcatul-portocaliu precum cuprul este potrivit mai ales pentru cei cu tenul deschis la culoare. Celor cu părul roşcat natural li se recomandă să ceară stiliştilor creşterea saturației pentru a crea un roșcat-portocaliu sau unul mai aprins, vibrant.

Extrapont

Se află în tendinţe şi nuanțele îndrăzneţe de păr complet saturate, ca fucsia, lavandă și piersică.

FOTO: ShutterstockRecente

Paturile ponderate stimuleaza melatonina Sursa imagine shutterstock 751827643 jpg
dinți, zâmbet sursa  shutterstock jpg
ClickPentruFemei (1) (10) jpg
Ce simptome da boala streptococica Sursa imagine shutterstock 2178458807 jpg
vinuri medicinale shutterstock 459282892 jpg
clickpentrufemei jpg
mamă alergică la copil sursa  Shutterstock jpg
planta de gradina iarna jpg
Bebelus care plange jpg
vitamina D jpg
Filme de Craciun de evitat cand esti cu copiii Sursa imagine shutterstock 1868925283 jpg
sampon uscat profesional xpertbeauty jpg
manichiura oja semipermanenta jpg
cadou oferit de femeie jpg
Esti friguros Afla care sunt cele mai bune alimente în sezonul rece Sursa imagine Pixabay jpg
alimente congelate jpg
Ce să faci și ce să nu faci înainte de programarea la medic jpg
shutterstock 1494529091 jpg
model anul 2021 sursa  Instagram jpg
close up beautiful woman wearing necklace pearl bracelet jpg