J.Lo, cea mai nouă celebritate care a încercat tunsoarea lup. Uite cum poţi aranja părul tuns aşa!

În ultima perioadă, Jennifer Lopez şi-a surprins admiratorii cu câteva coafuri incredibile, inclusiv o coafură plină de farmec cu care a apărut în ziua nunții ei şi o tunsoare lup cu care i-a recucerit în cel mai recent film lansat în iunie 2022, „Shotgun Wedding‟. Încearcă tunsoarea şi tu!

image

Coafura cântăreţei şi actriţei Jennifer Lopez se evidențiază prin straturi care creează volum. Nu este prima dată când a optat pentru un look exagerat, cu mult volum. În anul 2020, stilistul ei, Chris Appleton, a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie a artistei cu o tunsoare texturată, îndrăzneață. Cea de acum este o tunsoare în tendințe toamna aceasta. Face furori şi pe TikTok. Generația Z o adoră şi propune tot felul de moduri de aranjare.

image

Această coafură presupune crearea unor straturi mai scurte în partea superioară, care se lungesc pentru a încadra faţa. Potrivit Byrdie.com, stilistul american Philip B. Byrdie indică faptul că tunsoarea „îmbină practic două perioade emblematice, definitorii ale muzicii, stilului și culturii pop - anii ’70 și ’80 - și se transformă într-un aspect modern. Este un hibrid între tunsoarea corifon ciufulit și mullet‟.

Îi avantajează şi pe cei cu părul ondulat sau scurt

În general, această coafură se poartă cu cărare pe mijloc. Se pretează şi pentru părul ondulat sau creţ. Stilul plin și stratificat îndepărtează volumul din zona de vârf a capului.

Vezi şi: Nu ştii ce coafură te avantajează? Vezi ce spun astrele!

Se obţin bucle care în mod normal ar fi îngreunate de un plus de volum. De asemenea, realizarea mai multor straturi în partea superioară a coroanei și pe toată lungimea părului favorizează ondularea părului mai scurt.

Aşa aranjezi părul cu tunsoare lup!

Coafarea în cazul unei astfel de tunsori este destul de simplă. Poţi folosi un difuzor pentru a accelera procesul de uscare fără a provoca încrețirea părului, dacă nu-ţi doreşti acest efect.

Citeşte şi: Coafuri la modă în toamna lui 2022

După ce părul s-a uscat, foloseşte un spray de texturare la rădăcini pentru a-i spori volumul.

O tunsoare lup poate adăuga volum părului drept. Dacă vrei să amplifici și mai mult volumul și să ai onduleuri mai frumoase, utilizează role de păr și un ondulator de păr pentru un plus de textură. La final, aplică un spray texturant.

FOTO: Instagram/chrisappleton, shotgunweddingmovie