Parada modei cu suzeta – ce alegem și cum, ce suzetă și cu ce lănțișor pentru suzetă

Cine a inventat suzeta, bine a făcut! Sunt multe povești despre inventarea acestui accesoriu mult adorat de bebeluși.

image

Prin anii 1900 în Anglia bebelușii sugeau biberoane din sticlă sau faianță. Sunt tot felul de variante ale anticii suzete. Acum însă, în vremurile moderne putem vorbi despre un accesoriu mai bine făcut și gândit. Create din silicon sau latex, acestea sunt menite să ofere confort bebelușilor, oferindu-le o experiență cât mai apropiată de cea a confortului de a fi la sânul mamei.

Studiind de-a lungul anilor ce anume are nevoie un bebeluș, producătorii moderni au găsit soluții încât suzeta din zilele noastre să fie realmente o plăcere pentru cei mici. Veți găsi cu mai mare ușurință suzeta cu capac de protectie și suzete diverse, colorate în fel și chip, asortate cu accesorii precum lanț de suzetă.

Ce suzete alegem și de ce

Pentru cei interesați de calitatea premium a unor accesorii de acest gen, Little Prints este magazinul online de unde pot cumpăra astfel de produse. Aici sunt disponibile suzetele Bibs și Frigg, celebrele suzete cu reputație internațională. Asta pentru că sunt produse de branduri de renume.

Printre caracteristicile esențiale ale acestor tipuri de suzetă se numără faptul că au un scut ce nu atinge pielea din jurul gurii. De asemenea, remarcăm ca fiind ceva distinct faptul că tetina este ușor ieșită în afară, că este moale, flexibilă și permite și unui flux de aer să circule. Față de alte suzete, acestea au ca rol nu doar să liniștească un bebeluș, ci și să îi ofere acestuia confortul necesar și să nu îl facă să devieze de la instinctul său de supt. Adică suzeta nu îi va schimba obiceiul de hrănire la sân, nu îi va modifica preferințele de alăptat și pe termen lung nu va influența în vreun fel dezvoltarea cavității sale orale și a dentiției implicit.

În privința alegerii unei suzete potrivite, doritorii ar trebui să țină cont de calitatea materialelor din care sunt realizate aceste accesorii. De asemenea, înlocuirea lor trebuie realizată la timp, încât să nu fie tetina deja mușcată sau deformată din cauza repetatelor igienizări și sterilizări.

Altfel spus, fiți atenți la detalii, la cum este realizată o suzetă, din ce materiale și nu neapărat la design sau culoare. Acestea sunt detalii de loc secund pe care să le aveți în vedere.

Culori ca din curcubeu desprinse și alte accesorii

Păstrați suzeta mereu la îndemână și mai ales, curată. În acest sens sunt utile lantisoare suzeta, precum și protecțiile pentru suzete. Fie că vorbim despre cele din silicon colorat sau cele transparente, un capac de protecție pentru suzetă va fi ideal de folosit. Veți evita ca acest accesoriu să fie atins de tot felul de suprafețe. Va fi mereu la îndemână.

Toate acestea sunt accesorii practice. Le veți găsi în variante diverse de culori, ca desprinse din curcubeu. Pot fi comandate imediat de la littleprints.ro.

Contact:

+4 0725 766 847  hello@littleprints.ro