Pentru fete: Jocuri casual online și pe telefon

Jocurile online au mare prindere la publicul feminin pentru că reprezintă o alternativă la îndemână pentru petrecerea timpului liber.

clickpentrufemei (7) jpg

Indiferent că vorbim despre jocuri la nivel profesionist, cât și cele casual care se pot juca și pe dispozitivul mobil, popularitatea este în creștere. Descoperă ce jocuri poți juca dacă ești fată.

De regulă fetele preferă să se răsfețe la salon sau pur și simplu la un film, însă pentru că trăim vremuri agitate nu mereu au posibilitatea de a face lucrurile acestea. Drept urmare, o alternativă la îndemână pentru o activitate recreațională au devenit jocurile pe dispozitivul mobil și cele casual. Indiferent că sunt jocuri de noroc prin intermediul platformei slotv casino sau un simplu joc descărcat, cert este că sunt la mare căutare și suficient de distractive încât să își atingă scopul pentru care sunt jucate.

Fetele joacă... și nu puțin!

În urma unui studiu făcut în anul 2022, fetele joacă jocuri online în număr egal cu bărbații. Ce este drept există mici diferențe între genuri pentru că bărbații preferă PC-ul, laptop și consolele, în timp ce fetele se rezumă în mare parte doar la dispozitivul mobil. Conform aceluiași studiu, rezultă că femeile preferă mai degrabă jocurile de tip Puzzle și Arcade.

Jocurile online vin în întâmpinarea fetelor cu o gamă variată, ceea ce trebuie să le bucure pentru că acum sunt disponibile și în mediul online. Lucrurile s-au schimbat foarte mult în bine, iar dezvoltatorii s-au gândit și la sexul frumos pentru a construi jocuri special dedicate să capteze atenția publicului feminin. Câteva dintre aceste jocuri vor fi explorate și prezentate pe scurt de noi în cadrul acestui articol.

Jocuri casual și online

Cu mult timp înainte ca online să devină atât de popular, oamenii aveau la dispoziție jocuri casual de care să se bucure. Unul dintre ele este Tetris care se juca prin intermediul unei casete de control și tot ceea ce trebuia să facă era să potrivească piesele pentru obținerea unui anumit scor. În funcție de pricepere se trecea sau nu la nivelul următor unde viteza de desfășurare era mult mai mare. Și astăzi există un asemenea joc disponibil pe dispozitivul mobil și care se numește Block Blast Adventure Master. Cu peste 50 de milioane de descărcări la activ, jocul este de tip puzzle și reprezintă o alternativă ideală pentru petrecerea timpului liber și antrenarea creierului.

Domeniul online le permite oamenilor să socializeze chiar dacă sunt la distanță, iar în materie de jocuri există foarte multe opțiuni prin care persoanele se pot cunoaște și pot petrece timp împreună. Este varianta mult mai ieftină pentru a putea socializa, distra și relaxa fără să cheltui bani. De altfel, acesta este și unul dintre principalele criterii și există o gamă impresionantă de jocuri online care pot fi jucate în doi sau mai mulți parteneri.

Există ceva pentru fiecare gust

Jocurile online precum Delight and Panic, Zodiac, sau Faberge Shine sunt doar o parte dintre cele mai interesante opțiuni. De altfel, temele sunt variate și este imposibil să nu existe un joc pentru toate tipurile de vârstă. Spre exemplu, PUBG deși este un joc cu arme, dar faptul că este competitiv stârnește foarte mult interesul și în rândul publicului feminin. Există o versiune atât pentru PC, cât și pentru dispozitivul mobil și se spune că este unul dintre cele mai populare, deși la o primă impresie s-ar spune că este de bărbați. 100 de jucători care pot juca singuri, în echipe de doi sau patru și se întrec să rămână în viață până la final iar pentru asta se vor lupta prin câmpii stâncoase, lacuri, munți, dealuri. În funcție de performanțele obținute pot fi obținute recompense printre care se regăsesc și elemente vestimentare.

Candy Crush Saga este poate unul dintre cele mai de succes jocuri de tip puzzle destinate tuturor genurilor. Faptul că este simplu și antrenament, i-a făcut peste un miliard de oameni să îl descarcă doar prin intermediul platformei Magazin Play destinate dispozitivelor cu sistem de operare Android. Obiectivul este potrivirea a trei bomboane. Cine stăpânește cel mai bine jocul va obține un scor tot mai mare și recompense precum creșterea nivelului.

Jocurile casual sunt o alternativă interesantă pentru ca fetele să își petreacă timpul liber fără să cheltuie vreun ban. O pot face atât singure, cât și în regim multiplayer, alături de una sau mai multe persoane.