Drob de miel în foietaj, reţetă ideală de Paşte!

Drob de miel în foietaj, reţetă ideală de Paşte! jpeg

Mâine, gospodinele vor pregăti bucate alese pentru masa de Paşte. Printre preparate se numără şi tradiţionalul drob de miel în foietaj. Această reţetă este potrivită persoanelor care vor un drob mai... diferit!

Drob de miel în foietaj, reţetă

Ingrediente drob de miel în foietaj:

  • 800 g organe de miel fierte
  • 25 g amestec de asezonare pentru drob Kotanyi
  • piper mozaic boabe Kotanyi dupa gust
  • 50 g smantana
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 2 legaturi de usturoi verde
  • 4 oua
  • 2 legaturi patrunjel
  • 2 legaturi marar
  • 400 g aluat foietaj
  • sare dupa gust

Cum se fierb organele pentru drob:

Se pune apă la fiert într-o oală. Se lasă pe foc până se apropie de fierbere şi se pun organele curate şi spălate. Se opăresc 2-3 minute. Se aruncă apa, se spala organele cu apă caldă, se pune apă fierbinte din nou în oală, se pune pe foc şi se lasă la fiert până când se pătrund bine. Eliminaţi constant spuma formată deasupra apei, la fierbere. Apoi organele se scurg şi se lasă la răcit.

Preparare drob de miel în foietaj:

Organele de miel se toacă în cubuleţe. Peste ele se adaugă ceapa şi usturoiul tocate mărunt, apoi pătrunjelul şi mărarul.

Se amestecă bine şi se adaugă apoi 4 ouă bătute bine de tot. Se adaugă şi smântâna şi se amestecă din nou.

Se condimentează drobul după gust, cu sare şi piper (sau alte mirodenii preferate de dvs.).

Se unge o formă cu ulei şi se pune aluatul foietaj peste ea. Se decupează aluatul în exces.

Citeşte şi: Pasca Dukan, cu goji. Preparatul pe care îl poţi consuma atunci când ţii dietă

Se pune puţin pesmet peste aluat, apoi se adaugă umplutura de organe de miel. Se nivelează bine în forma pentru cuptor.

Se acoperă drobul cu foietaj, înţepat din loc în loc. Se unge cu restul de gălbenuş rămas, apoi se dă la cuptor.

Cuptorul se încălzeşte la 180 de grade Celsius. Drobul de miel în foietaj se ţine la copt timp de 1 ora. Poftă bună!

Citeşte şi: Pască fără aluat, reţetă cu ingredientul secret al gospodinelor desăvârşite VIDEO

Sursa: bucataras.ro



Recente

ramai confortabila ramai eleganta tendinte obligatorii in materie de incaltaminte de iarna pentru femei jpg
femeie eleganta sarbatori craciun 17597 jpg
Supa cu afumatura  Sursa foto shutterstock 1780012733 jpg
Rulada gem de caise  Sursa foto shutterstock 2076683032 jpg
CLICKPENTRUFEMEI amanda vick ohWf6YuzOQk unsplash jpg
Peste pe pat de varza  Sursa foto shutterstock 2363702885 jpg
Armonizarea facială cum îți poți îmbunătăți trăsăturile într un mod natural și echilibrat jpg
7e1f67ad18e7a1162149c30d2c7eab02 png
Imagine1 png
Rulada cu gem de fructe de padure  Sursa foto shutterstock 1744930400 jpg
femeie care se da cu parfum jpg
young woman with christmas present by christmas tree (1) jpg
trucuri pentru machiajul ochilor rezistent jpg
Varza a la Cluj  Sursa foto shutterstock 506811040 jpg
craciunite 1 jpg
portrait santa claus having christmas drink jpg
Idei practice pentru renovarea bucătăriei   spații mici, rezultate mari jpg
Rulada braziliana  Sursa foto shutterstock 192814724 jpg
Cum sa iti pastrezi parul hidratat iarna aceasta jpg
Cum să faci față petelelor dificile de pe plita pe gaz jpg