Drob de miel în foietaj, reţetă ideală de Paşte!

Drob de miel în foietaj, reţetă ideală de Paşte! jpeg

Mâine, gospodinele vor pregăti bucate alese pentru masa de Paşte. Printre preparate se numără şi tradiţionalul drob de miel în foietaj. Această reţetă este potrivită persoanelor care vor un drob mai... diferit!

Drob de miel în foietaj, reţetă

Ingrediente drob de miel în foietaj:

  • 800 g organe de miel fierte
  • 25 g amestec de asezonare pentru drob Kotanyi
  • piper mozaic boabe Kotanyi dupa gust
  • 50 g smantana
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 2 legaturi de usturoi verde
  • 4 oua
  • 2 legaturi patrunjel
  • 2 legaturi marar
  • 400 g aluat foietaj
  • sare dupa gust

Cum se fierb organele pentru drob:

Se pune apă la fiert într-o oală. Se lasă pe foc până se apropie de fierbere şi se pun organele curate şi spălate. Se opăresc 2-3 minute. Se aruncă apa, se spala organele cu apă caldă, se pune apă fierbinte din nou în oală, se pune pe foc şi se lasă la fiert până când se pătrund bine. Eliminaţi constant spuma formată deasupra apei, la fierbere. Apoi organele se scurg şi se lasă la răcit.

Preparare drob de miel în foietaj:

Organele de miel se toacă în cubuleţe. Peste ele se adaugă ceapa şi usturoiul tocate mărunt, apoi pătrunjelul şi mărarul.

Se amestecă bine şi se adaugă apoi 4 ouă bătute bine de tot. Se adaugă şi smântâna şi se amestecă din nou.

Se condimentează drobul după gust, cu sare şi piper (sau alte mirodenii preferate de dvs.).

Se unge o formă cu ulei şi se pune aluatul foietaj peste ea. Se decupează aluatul în exces.

Citeşte şi: Pasca Dukan, cu goji. Preparatul pe care îl poţi consuma atunci când ţii dietă

Se pune puţin pesmet peste aluat, apoi se adaugă umplutura de organe de miel. Se nivelează bine în forma pentru cuptor.

Se acoperă drobul cu foietaj, înţepat din loc în loc. Se unge cu restul de gălbenuş rămas, apoi se dă la cuptor.

Cuptorul se încălzeşte la 180 de grade Celsius. Drobul de miel în foietaj se ţine la copt timp de 1 ora. Poftă bună!

Citeşte şi: Pască fără aluat, reţetă cu ingredientul secret al gospodinelor desăvârşite VIDEO

Sursa: bucataras.ro



Recente

De ce este important să citești în fiecare zi Beneficiile lecturii constante png
shutterstock 1420140542 jpg
shutterstock 2310221363 jpg
Raiul  foto  Shutterstock jpg
Gem de struguri negri  Sursa foto shutterstock 307311905 jpg
shutterstock 2264857775 jpg
shutterstock 1316292563 jpg
Exercitii pentru barbia dubla  Sursa foto shutterstock 2399863527 jpg
școlar  foto   Shutterstock jpg
Tocana de legume  Sursa foto shutterstock 713004241 jpg
Cum poate magneziul reduce simptomele sindromului premenstrual la femei jpg
Cadou femeie 2448635887 jpg
Metode antistres detoxifiere mentala  Sursa foto shutterstock 2500322713 jpg
shutterstock 2045104589 jpg
shutterstock 2169907187 jpg
Metoda care ajuta aprintii sa si pregateasca rapid copiii de scoala  Sursa foto Pixabay jpg
shutterstock 617788556 jpg
Zacusca de ciuperci  Sursa foto shutterstock 750171562 jpg
Tort de clatite  Sursa foto shutterstock 357884531 jpg
shutterstock 2050732577 jpg