Empanadas cu carne. Reţeta argentiniană

1 79312 original jpg jpeg

Bucătăria argentiniană are o carte de vizită vestită peste tot în lume: „asado“ , adică acea carne de vită suculentă, friptă pe grătar. Printre mâncărurile naţionale se numără: empanadas, adică un fel de colţunaşi cu diverse umpluturi, locro – o ciorbă preparată din porumb, fasole şi carne.

Ingrediente (10 porţii)

300 g făină

125 g margarină d 4 ouă

300 g carne tocată de vită

50 g alune

50 ml vin alb

3 linguri ulei

1 ceapă

piper

2 linguri bulion

sare

1 ardei iute

1 linguriţă oţet

Află cum se prepară empanadas pe clickpoftabuna.ro. 

Sursa foto: Youtube



Recente

Paste cu somon si sos pesto  Sursa foto shutterstock 2072087981 jpg
shutterstock 459134560 jpg
shutterstock 1909404049 jpg
shutterstock 2489033395 jpg
shutterstock 2401524207 jpg
b038ea69 ee3f 0217 15a6 d6e5ff90b47d jpg
Tort cu crema de branza, caramel si alune  Sursa foto shutterstock 2174052631 jpg
Bucura te de un zambet perfect cu fatete dentare  Pretul tratamentului un motiv in plus jpg
Activitati care iti reduc varsta biologica  Sursa foto shutterstock 2158025595 jpg
Ciorba de perisoare de curcan  Sursa foto shutterstock 2396590307 jpg
shutterstock 2165596469 jpg
ClickPentruFemei (2) (4) jpg
Tarta cu merisoare si bezea  Sursa foto shutterstock 223955176 jpg
oțet de mere  foto   Shutterstock jpg
Cum maresti eficienta suplimentului de Omega 3 Sursa foto Pixabay  pills 3151089 1280 jpg
Supa de fasole  Sursa foto shutterstock 1036463935 jpg
mănuși  foto   Shutterstock jpg
somn (1) jpg
La ce pericole te expui atunci când usuci hainele în apartament jpg
Placinta cu bezea si lamaie  Sursa foto shutterstock 721640803 jpg