Mic-dejun rapid. Biscuiţi cu cafea şi fulgi de ciocolată
Dacă eşti nevoit să iei masa de dimineaţă pe fugă, ai grijă să ai la îndemână aceşti biscuiţi cu cafea şi fulgi de ciocolată. Îi prepari foarte repede din numai patru sau cinci ingrediente.
Cauţi o reţetă de biscuiţi care să nu-ţi ia mult timp să-i pregăteşti? Aceasta este exact ce ai nevoie! Aluatul nu este complicat şi nu trebuie ţinut la rece zeci de minute. Combini patru ingrediente de bază, adaugi fulgi de ciocolată, dacă doreşti, şi pui câte puţin din aluat în tava de copt pentru a forma biscuiţii, apoi laşi cuptorul să-i rumenească. În circa 25-30 de minute, poţ servi celor dragi un platou de biscuiţi crocanţi sau îi poţi păstra pentru micul-dejun de a doua zi.
Ingrediente
3 ouă
250 g zahăr
250 g făină
1 lingură cafea solubilă
fulgi de ciocolată, după preferinţă
Te-ar mai putea interesa: Prăjitură cu biscuiţi şi cremă cu zahăr caramelizat
Cum să faci biscuiţi cu cafea
Mixezi ouăle cu zahărul, apoi înglobezi cafeaua solubilă, făina şi fulgii de ciocolată.
Vezi şi: Sendvişuri de biscuiţi cu cremă de nucă. Alungă stresul şi te energizează!
Tapetezi o tavă şi repartizezi aluatul în grămăjoare mici pe care le aplatizezi, lăsând loc între ele. Le dai la copt la foc mic, un sfert de oră.
FOTO: Shutterstock