Cum îți dai seama că restaurantul care te atrage oferă servicii proaste

Restaurantele sunt menite să ofere servicii de calitate cu mâncare delicioasă și atmosferă relaxantă. Din păcate, se poate întâmpla să ajungi într-un local nepotrivit, iar experiența să nu fie pe placul tău, așa că iată ce trebuie să iei în considerare înainte să faci alegerea! 

image

Pentru a te asigura că restaurantul pe care îl cauți se potrivește cu nevoile tale, mai întâi, verifică recenziile de pe Internet! Nu te lăsa păcălit de imaginile și videoclipurile frumoase, postate pe Instagram, Facebook și TikTok, ci ține cont de recenziile de pe site-urile de profil, oferite de clienți. 

Parcare murdară 

Dacă te-ai lăsat convins de popularitatea restaurantului, însă parcarea localului este neîngrijită, înseamnă că personalul restaurantului nu se concentrează pe curățenie și, sunt șanse mari, ca și în local să fie aceeași problemă.

Citește și: Ce observă chelnerul la tine: felul în care îți așezi telefonul îi poate da de gândit 

Baie neîngrijită

Dacă ești pe cale să optezi pentru restaurantul care te atrage, aruncă o privire și în baia localului! Este un bun indicator al curățeniei. Dacă baia este neîngrijită, acesta este un semn că alegerea nu este cea potrivită. Semnalează că personalul nu ține pasul cu sarcinile. 

Personal dezinteresat 

Oricine poate să aibă o zi proastă, dar dacă întregul personal este dezinteresat, s-ar putea să ai o experiență regretabilă. Acesta poate fi un semn că persoanele de la conducere nu își fac treaba și sunt șanse ca în bucătărie să fie aceeași atmosferă, ceea ce poate influența calitatea preparatelor culinare.

Prezența turiștilor 

Dacă vrei să mănânci preparate de calitate, mergi acolo unde sunt localnici! Restaurantele pline de turiști sunt, de regulă, doar atracții populare, însă locurile unde mănâncă localnicii au o reputație bună printre persoanele care cunosc bine zona. 

Citește și: Te întrebi cât să lași bacșiș la restaurant sau la saloanele de înfrumusețare? De ce criterii trebuie să ții cont 

Meniu generos 

Și meniul generos poate fi o problemă. De regulă, un restaurant bun se concentrează pe mâncăruri dintr-o anumită bucătărie, cum ar fi cea românească, italiană, indiană sau chinezească, iar prea multe preparate în meniu reprezintă un semnal de alarmă. Dacă sunt mai multe feluri de mâncare din bucătării distincte, înseamnă că bucătarul nu le stăpânește în totalitate.

Sursă foto: Shutterstock