Locul magic, potrivit pentru o superbă vacanţă de iarnă

1 78690 original jpg jpeg

Dacă vrei să pleci în vacanţă într-unul dintre cele mai frumoase locuri, care îţi oferă privelişti naturale de neuitat, atunci trebuie să îţi rezervi imediat un bilet spre Islanda. Vei vedea gheizere, cascade, gheţari, dar şi un peisaj vulcanic. Iar toate acestea sunt completate de Luminile Nordului. CasoTeca îţi prezintă locul magic, potrivit pentru o superbă vacanţă de iarnă.

Chiar dacă încă iarna se lasă aşteptată, iar zăpada încă nu a acoperit oraşul, poţi evada din cotitian în Islanda. Ce trebuie să ştii din start este că Islanda nu este o destinaţie foarte ieftină, nici când vine vorba de biletul de avion, nici la cazare. În funcţie de tipul sejurului ales, acesta poate costa 2.000 de euro de persoană. O vacanţă aici însă îşi merită banii.

Peisaje de poveste

Un obiectiv pe care nu trebuie să- ratezi atunci când mergi în Islanda este laguna Albastră, cel mai vizitat obiectiv din această ţară insulară. Laguna Albastra a fost creată în 1976 şi este situată într-un câmp de lavă din Grindavík, în sud-vestul Islandei. Laguna este alimentată de la o instalaţie geotermală din apropiere şi este cunoscut ca o modalitate inovatoare, dar şi frumoasă, de a combina natura cu un spa de lux. Apa are o temperatură constantă de 37 de grade, aşa că turiştii se pot bucura tot timpul anului. Iar datorită temperaturilor scăzute de afară se formează aburii.