Obiecte care să nu-ţi lipsească din nicio excursie

1 77666 original jpg jpeg

Cu gândul la vacanţă, uiţi să mai fii atentă şi la obiectele indispensabile pe care trebuie să le pui în bagaj. Fie că e vorba de un document sau un lucru personal, lipsa lor îţi poate compromite călătoria. Află de ce  lucruri ai nevoie înainte să pleci!

Harta locului ales

Dacă alegi să călătoreşti într-un loc în care nu ai mai fost până acum, ai neapărată nevoie de o hartă printată pentru a nu te pierde. Este important să te localizezi şi să ştii ce anume poţi vizita în destinaţia respectivă. Harta te va ajuta să te ghidezi şi să nu ratezi cele mai interesante obiective turistice.

Paşaportul

Poate e greu de crezut, dar există persoane care îşi pun orice în bagaj, în afară de paşaport. Este unul dintre cele mai importante documente pe care trebuie să le ai în posesie dacă vrei să călătoreşti în altă ţară, altfel rişti să nu mai poţi pleca şi să îţi transformi vacanţa într-o experienţă neplăcută.

Medicamente

În caz că eşti o persoană mai sensibilă şi te îmbolnăveşti des, trebuie neapărat să ai la tine o trusă cu medicamente şi calmante, care să îţi fie de folos în situaţii de urgenţă. Nu te baza pe produsele străine, deoarece nu ştii dacă vor avea acelaşi efect sau îţi pot da efecte adverse. Cu siguranţă, o durere banală de cap sau de măsea îţi va strica perioada de odihnă.

O sticlă cu apă

Ai grijă să ai mereu la tine o sticlă cu apă înainte să decolezi. Nu numai că te va ajuta să te hidratezi, dar îţi va fi de folos în cazul în care avionul are probleme cu depresurizarea în cabină şi poţi suferi o durere puternică de urechi. Aceasta se va atenua doar dacă bei apă cu înghiţituri mici.

Bani

Oriunde ai merge, aminteşte-ţi că ai nevoie şi de bani în portofel, nu doar de cărţile de credit. Asta pentru că s-ar putea să ajungi într-un loc unde nu există bancomate sau modalităţi prin care să retragi banii şi vei fi nevoită să te împrumuţi sau să te abţii de la cheltuieli. Într-o excursie, banii sunt absolut necesari!

Haine confortabile

Când spui vacanţă în destinaţii necunoscute, te gândeşti la sutele de poze pe care le vei face în cele mai elegante ţinute ale tale. Totuşi, încearcă să îţi adaptezi stilul vestimentar în funcţie de zona în care vei merge şi să te asiguri că ai la tine haine şi încălţăminte confortabilă. Poate vei urca pe un munte, vei traversa un râu sau vei fi pe plajă, aşa că uită de tocuri, haine strâmte şi accesorii incomode.Recente

Beneficiile și efectele negative ale soarelui asupra corpului jpg
Un zâmbet de milioane costă foarte puțin dar îți poate oferi foarte multe jpg
Fulgi sau lapte de ovaz in cafea  Sursa foto Shutterstock 1453749629 jpg
Tăierea părului îl face să crească mai repede  Shutterstock  jpg
a muri de bătrânețe  sursa foto   Shutterstock jpg
reflexoterapie palmara ok shutterstock 1270690045 jpg
Ce spune despre sanatatea ta culoarea menstruatiei  Sursa foto Shutterstock 2204663437 jpg
Obiecte toxice, potpourri, shutterstock jpg
Caini care se adapteaza usor la apartament, foto shutterstock jpg
Atentie la cheagurile de sange  Sursa foto Shutterstock jpg
clickpentrufemei screen post folBYP0ED0k unsplash jpg
foto caravana 2021 jpeg
slabesti dieta este importanta jpg
3 buchete de mireasă ce vor continua să fie populare și în 2023 jpg
De ce te prind serialele așa de tare Afla care sunt tehnicile de marketing care te fac să ți pierzi nopțile de dragul narațiunii preferate! jpg
Ai nevoie de un nou televizor în living room  Îți spunem noi cum să l alegi! jpg
Top 4 iphone hacks pe care nu le știai, dar de care ai nevoie jpg
Photo 1 @siora18 Unsplash jpg
Topuri și cămăși de damă care se potrivesc formelor mai rotunde jpg
Cum să alegi și să asortezi cizmele de toamnă perfecte jpg