Planifică-ți vacanța de vară din timp! 3 destinații care merită văzute

Toată lumea visează la vacanța de vară pe tot parcursul anului, fiind perioada de relaxare maximă în care merită să te răsfeți cât poți de mult.

image

Dacă vrei să prinzi cele mai bune oferte, trebuie să începi să o planifici încă de la începutul anului, ca să te asiguri că costurile nu vor fi la suprapreț și vei avea un buget mai mare pentru distracția de acolo. Tu ce planuri ți-ai făcut pentru următoarea vacanță de vară?

Iată 3 idei de destinații pe care să le iei în considerare pentru vacanța ta!

1.    Nisa

Una dintre perlele Franței, Nisa impresionează prin frumusețea aparte, bogată în cultură și istorie, dar și distracție cât cuprinde. Plajele sale sunt spectaculoase, apa curată și limpede, iar distracțiile sunt nenumărate – de la aventuri în aer liber, la relaxare în interior. Atât străzile, cât și muzeele sau galeriile de artă, combinate cu faimoasele terase, renumite în toată Coasta de Azur, fac din Nisa o destinație perfectă în care să îți petreci vacanța de vară. Cumpără biletele de avion din timp și caută o cazare aproape de plajă pentru a te bucura la maximum de ce are de oferit acest oraș.

2.    Punta Cana

Una dintre cele mai spectaculoase destinații din Insulele Caraibe o reprezintă Punta Cana, aflată în Republica Dominicană. Aici plajele sunt inedite, cu o apă turcoaz și nisip fin, înconjurate de palmieri înalți. Poți să te relaxezi și să te distrezi în același timp, explorând toate activitățile disponibile. Spre exemplu, sporturile sub apă (snorkeling, scufundări) sunt foarte populare. Este adevărat că o astfel de vacanță necesită un buget mai mare, însă poți să apelezi la un credit de nevoi personale de la altex.ro, pentru că nu vei regreta. O astfel de călătorie merită făcută măcar o dată în viață, așa că planifică din timp și ia decizia cea mai bună.

3.    Coasta Amalfi

Ultima variantă este situată în Italia, întrucât era imposibil ca această țară superbă să lipsească din lista destinațiilor de top. Coasta Amalfi are, pe lângă plajele luxuriante, o arhitectură care te lasă fără cuvinte. Fiecare oraș de pe coastă are o atmosferă diferită, deci poți alege unul care să ți se potrivească: dacă Positano are cluburi de noapte foarte populare, Furore este foarte liniștit și pitoresc. Documentează-te bine înainte și decide care te-ar face să te simți cel mai bine în vacanță, fiind nevoie să te gândești ce cauți la o astfel de călătorie.

Vacanțele de vară sunt atât de importante pentru orice om, încât merită să fie perfecte. Pentru asta, planifică din timp fiecare detaliu, alege destinația ideală, mijlocul de transport preferat și cumpără biletele necesare, ca să te asiguri că te vei încadra într-un buget anume. Unele locuri merită un efort financiar mai mare, întrucât experiențele trăite acolo vor fi neprețuite. Nu renunța la o destinație de vis din cauza banilor, ci găsește soluții, pentru că meriți să ai o vacanță exact așa cum îți dorești să fie.

Sursa foto: pexels.com