Uleiul esențial care te ajută să îndepărtezi petele dificile. Adio, urme de ruj!

Îți dorești să scapi rapid de petele de grăsime, ulei, cafea sau ruj, dar nu ai găsit încă soluția potrivită? Acest ulei esențial îți poate fi de mare ajutor! În plus, are și un miros extrem de plăcut. 

image

Imaginează-ți următoarea situație: Te decizi să porți cămașa preparată sau pantalonii albi, iar dimineața scapi ceașca cu cafea pe haine sau le pătezi cu ruj sau cu grăsime. Acest scenariu poate fi frustrant, însă i se poate întâmpla oricui. Oricât de stresant ar fi, nu trebuie să îți arunci hainele la coșul de gunoi sau să încerci ore în șir să scapi de petele dificile. Un anumit ulei esențial acționează ca un agent de îndepărtare a petelor și te poate ajuta rapid să le elimini. 

Ce sunt uleiurile esențiale 

Uleiurile esențiale sunt compuși aromatici extrași din plante. De obicei, uleiurile esențiale se obțin prin distilare sau prin metode mecanice, precum presarea la rece, scrie „Healthline‟. Uleiurile esențiale sunt utilizate, în mod frecvent, în aromaterapie și sunt considerate de mulți remedii naturale pentru multe probleme - de la stres, până la o răceală obișnuită. 

Uleiul esențial care te scapă de petele dificile 

Când vine vorba de îndepărtarea petelor dificile și de această dată uleiurile esențiale ne sar în ajutor. În special, uleiul esențial de eucalipt, cel care ar trebui să facă parte din arsenalul tău de curățenie. Uleiul de eucalipt conține compuși antibacterieni care îl transformă într-un dezinfectant natural ce poate îndepărta chiar și cele mai dificile pete. 

Mod de utilizare 

Cum îl folosești? Pur și simplu, aplici ulei esențial pe o cârpă ușor umedă și tamponezi pata. Lași uleiul să acționeze 10 minute, apoi pui articolul vestimentar în mașina de spălat.

O altă modalitate, este să amesteci câteva picături de esențial de eucalipt cu un detergent lichid pentru spălat haine și să freci bine pata cu o periuță de dinți veche. Lași să acționeze timp de 10 minute, apoi pui articolul vestimentar în mașina de spălat. 

Uleiul esențial de eucalipt, necesar în orice locuință

Potrivit „Healthline‟, uleiul esențial de eucalipt are mai multe întrebuințări. Masajul cu ulei pe piept în timpul unei răceli poate ameliora simptomele și te poate ajuta să respiri mai bine. De asemenea, uleiul esențial de eucalipt poate ține insectele departe, previne respirația urât mirositoare și ameliorează herpesul labial. În cele din urmă, uleiul ar calma durerile și inflamațiile articulare. 

Sursă foto: Shutterstock Recente

obezitate jpg
femeie care se tunde  sursa   Shutterstock jpg
Intepatura de albine  jpg
azil de batrani png
apa termala femeie zambind jpg
Cartofi noi cu pui la cuptor  Sursa foto shutterstock 1068893642 jpg
freepik com 2 jpg
Tort cu frisca si capsuni  Sursa foto shutterstock 2150379391 jpg
ameteli jpg
freepik com jpg
shutterstock 181934495 jpg
Nelly Furtado jpg
Î i dore ti sa ara i mereu impecabil Iata Top 5 modalita i prin care te po i asigura ca vei arata mereu irepro abil  jpg
Siropul de tuse periculos pentru copii  Sursa foto shutterstock 65331178 jpg
50 de ani jpg
moda jpg
Vizita la ginecolog  Sursa foto shutterstock 2140229091 jpg
shutterstock 1184461372 jpg
Piele sanatoasa jpg
Picture13 png