Vara 2024: Top 10 tendințe în coafuri & makeup

Vara este anotimpul în care femeile ar trebui să radieze. Fie că stau până târziu la terase, fie că participă la evenimente în aer liber sau pur și simplu fac o plimbare pe faleză la ceas de seară, își doresc să capteze atenția privitorilor cu coafura și machiajul lor. 

image

5 coafuri pentru vara anului 2024

În plină vară se pune accent pe textura naturală a părului, fie că este ondulat, creț sau drept. Coafurile care lasă părul să arate natural și sănătos sunt extrem de populare în anotimpul cald. Cum este, de exemplu, un coc lejer. Acesta este ușor de obținut și te ajută să suporți mai ușor zilele caniculare de vară. În plus, îți lasă fața să respire.

Coada de cal este o coafură clasică care îți oferă libertate. Aceasta se potrivește aproape oricărei ținute și oricărui tip de machiaj. În plus, emană sex appel și este indicată și femeilor care nu au un păr voluminos. Merge la fel de bine și la munte și la mare, astfel, dacă porți coadă de cal te vei putea bronza mai bine pe umerii goi.

Codițele olandeze nu par să se demodeze. Acest tip de împletitură te va face să ai un look cool și, pe alocuri, sofisticat. Împletește două codițe în stil olandez începând din vârful capului până la gât și prindeți-le una de alta. Vei fi liberă, atrăgătoare și "la modă".

Dintre coafurile păr mediu de vară nu putea lipsi cunoscutul breton lateral cu tunsoare în scări. Acesta adaugă purtătoarei o notă de stil și îndrăzneală și scoate în evidență zona claviculei, una dintre cele mai sexy zone feminine. Iar vara, lăsăm cât mai multă piele bronzată la vedere.

Bobul drept și elegant este coafura perfectă pentru femeile cărora le place să-și evidențieze trăsăturile cu o croială mai scurtă, dar nu sunt tocmai pregătite să piardă centimetri buni din lungimea părului. Aceasta este o coafură care se obține cu ușurință și se potrivește cu o ținută office.

5 sfaturi de makeup pentru vara anului 2024

Secretul exfolierii. Înainte de a-ți aplica machiajul, fă-ți o rutină din exfolierea feței pentru a-ți pregăti pielea de make-up. Aplică scrub de două ori pe săptămână și vei fi la jumătatea drumului către machiajul perfect de vară.

Când vine vorba despre machiaj, „minimalismul” este cuvântul de bază în anotimpul cald. Doamnele și domnișoarele trebuie să pună accent pe trăsăturile naturale ale feței. Pot opta pentru un blush subtil și un luciu de buze transparent, iar machiajul trebuie să fie neapărat în nuanțe naturale.

Nicio femeie nu își dorește să poarte vara, atunci când temperaturile depășesc în mod constant 25 de grade Celsius, un fond de ten care să încarce pielea. Makeupul merge mână-n mână cu vestimentația. Ne îmbrăcăm simplu și lejer, ne machiem la fel de simplu și de lejer. Machiajul discret va fi oricând în tendințe în anotimpul cald.

Culorile pot fi excentrice, atâta timp cât sunt naturale. Dacă ești deja bronzată, poți fără probleme să optezi pentru nuanțe închise precum albastru închis sau violet. Totodată, poți să îmbini două nuanțe de ruj (cafeniu și violet) și la final vei obține culoarea inconfundabilă a fructelor de pădure care se coc, da, ai ghicit, vara.

În ciuda unui machiaj natural, se pot accentua uşor doar sprâncenele. Chiar dacă utilizezi un produs tip gel, creion sau pudra, nuanța trebuie să fie cât mai apropiată de culoarea ta naturală și să fie in concordanță cu tonul pielii si culoarea parului. Cu cât ești mai bronzată, cu atât sprâncenele vor fi mai accentuate. Dacă ești la plajă, alege un creion waterproof!