Mihaela Rădulescu, în vârstă de 49 de ani, este mereu în atenţia presei, însă celebritatea ei nu a venit peste noapte. Până să ajungă pe micile ecrane, ea a avut şi alte meserii, despre care puţină lume ştie.

Mihaela Rădulescu s-a înscris în tinereţe la 4 facultăţi, însă nu a absolvit niciuna dintre ele. A studiat 3 ani de I.E.F.S., 2 la filologie, unul la psihologie şi 3 la regie.

Citeşte şi: Dietă Mihaela Rădulescu. Cum a slăbit 32 de kg

În timpul studenţiei, în anul 1989, Mihaela Rădulescu a lucrat ca şofer de taxi. 

"În perioada în care eram studentă la IEFS, câştigam un ban în plus făcând pe şoferiţa de taxi prin Regie. Nu luam decât bătrâni şi femei. Opream Oltcitul personal lângă ei şi întrebăm: „Nu vreţi să va duc eu?”. Eram „ilegalistă”, nu aveam acte pentru aşa ceva. Abia după Revolutie mi-am luat autorizaţia de taximetrist”, povestea Mihaela.

Până în 1995, Mihaela Rădulescu a cochetat cu diverse activităţi şi a avut mai multe locuri de muncă: a lucrat că instructor de gimnastică aerobică, a fost secretara primului purtător de cuvânt al guvernului de după Revoluţie, şefa de cabinet la Senat, director de festival Dakino, organizator şi director adjunct al concursului internaţional al agenţiei Elite, „Look of the Year”.

Mihaela Rădulescu a debutat în televiziune în 1994, la Tele 7abc. De-a lungul timpului a mai lucrat pentru Antena 1, B1 TV şi Pro TV, devenid celebră pe vremea când prezenta emisiunea "Duminica în familie".

Vedeta a făcut parte din juriul de la "Românii au talent", iar în prezent este co-prezentator al show-ului “Ferma, un nou început”, difuzat de ProTv. Citeşte şi: Mihaela Rădulescu, salariu la Ferma cu cinci zerouri. Cât câştigă


Sursă: libertatea.ro, playtech.ro