Cele mai romantice lucruri pe care le poţi face în Paris

1 77501 original jpg jpeg

Niciun oraş din lume nu se compară cu Parisul atunci când vine vorba de alegerea unei destinaţii romantice de călătorie. Nu-i de mirare că este supranumit Oraşul Iubirii şi că se  află în topul listei de locuri de vizitat al majorităţii cuplurilor.

Iată ce lucruri romantice poţi face într-o escapadă în Oraşul Iubirii:

Plimbări pe malul Senei

Unele dintre cele mai romantice lucruri pe care le poţi face în Paris nu costă absolut nimic. O plimbare pe malul Senei este unul dintre ele. Frumuseţea peisajelor te va impresiona şi îţi va induce o stare de romantism.

Vizitează noaptea Muzeul Luvru

Ziua, cozile sunt interminabile la Muzeul Luvru, având în vedere că este cel mai vizitat muzeu din lume. Noaptea însă, lucrurile stau cu totul diferit. Două zile pe săptămână, mai exact miercurea şi vinerea, muzeul este deschis până la ora 22. Iluminat, acesta pare desprins din poveşti, ceea ce nu poate fi decât foarte romantic.

Vizitează cafenelele pariziene

Mâncarea, cafeaua şi vinurile de calitate sunt sinonime cu capitala Franţei, aşa că de ce să nu le savurezi într-un decor de poveste alături de persoana iubită.

În foarte multe locaţii din Paris chelnerii încă mai poartă uniforme ca pe vremuri, iar decorul pare desprins din filmele de epocă.

Plimbări în Grădinile Luxemburg

Parisul are unele dintre cele mai frumoase parcuri şi grădini din lume, iar un loc plin de flori nu poate fi decât romantic.

Turul Parisului într-o maşină sau trăsură de epocă

Dacă vizitezi Parisul alături de iubitul sau soţul tău, atunci o plimbare romantică prin oraş într-o maşină de epocă va fi o experienţă de cuplu de neuitat.

Sursa foto: icdp.net