Vezi dacă zodia ta se regăseşte în lista celor patru, potrivit zodiata.com

Leu

Leul iubeşte atenţia mai mult decât orice pe lume. Fiind dominant şi încrezător, Leul adoră să fie admirat. De fapt, aproape tot ceea ce face şi spune este cu intenţia de a obţine o reacţie din partea oamenilor. El îşi doreşte atât de mult să primească atenţie, încât nici nu contează dacă aceasta este negativă. Atât timp cât oamenii îl privesc, este mulţumit. Îi place să ştie că oamenii vorbesc sau se gândesc la el. Când vine vorba de relaţii, Leul trebuie tratat ca un rege. Dacă partenerul său nu-i acordă atenţie, cu siguranţă se va enerva.

Citeşte şi: Zodia Scorpion, cea mai dificilă. Uite cum reacţionează fiecare zodie atunci când îi este greu

Berbec

Berbecului îi place competiţia, iar acest lucru merge mână-n mână cu succesul constant. Berbecul are nevoie de cineva care îl aşteaptă la linia de sosire. El iubeşte să fie sărbătorit şi, cu toată puterea şi hotărârea, merită să fie. Berbecul este foarte bun în conştientizarea propriilor sale reuşite, dar îşi doreşte constant pe cineva alături de el ca să îl felicite. Acest tip de confirmare este extrem de importantă pentru el. Nu este o surpriză faptul că Berbecul joacă rolul dominant în relaţii, de aceea, adesea, este cel care are grijă de partenerul său. Ca să aibă o zi excelentă, partenerul său trebuie să îl răsfeţe şi să îi complimenteze calităţile de iubită.

Gemeni

Gemenii sunt însetaţi de atenţie. Deşi nu au nevoie de recunoaşterea meritelor lor, ei caută atenţie într-un alt mod. Gemenii nu suportă să fie singuri, astfel nu reuşesc să îndeplinească niciun fel de sarcină şi au nevoie de cineva alături în orice moment. Gemenii doresc acel gen de atenţie obţinută prin simpla prezenţă. Lor le plac esă ştie că există cineva de partea lor. Când vine vorba despre partenerii lor, Gemenii nu trebuie neapărat să fie răsfăţaţi sau lăudaţi. Vor doar ca cineva să se înghesuie în sufletul lor şi privească împreună un fil. Lucrurile mici sunt cele care contează pentru ei în dragoste!

Citeşte şi: 3 zodii feminine pe care nu le înţelege nici un bărbat. Femeia Taur, cea mai capricioasă

Scorpion

Scorpionul este un pic diferit când vine vorba de a căuta atenţie. El niciodată nu doreşte acest lucru intenţionat, şi totuşi se întâmplă. Scorpionul este extrem de dorit şi, de aceea, oamenii îi acordă inevitabil atât de multă atenţie. Oamenii sunt captivaţi de prezenţa lui misterioasă şi interesantă şi vor să cunoască imediat lucruri despre el.
Oriunde se duce, poţi să pariezi că toţi ochii sunt pe el. Scorpionul este extrem de pasional în relaţiile sale amoroase, aşa că e posibil ca acolo să caute cel mai mult atenţia.